Uutta Valoa

Coco Sweet Dreams

Oli aika, kun minun piti saada aina se muodikkain juttu. Mieheni osti minulle Bourgie-valaisimen, se oli siihen aikaan tosi kuumaa kamaa, mutta todellisuudessa se ei ollut yhtään minun ominta tyyliäni. Asuimme siihen aikaan minimalistisessa Loft-asunnossa ja näin jälkikäteen ajateltuna, sinne olisi sopinut jotain ihan muuta. Onneksi valaisin on löytänyt paikkansa tyttäreni huoneesta ja onhan sillä jo paljon tunnearvoa... on nähnyt jo kolme kotiamme ja valaisin luo edelleen kaunista tunnelmavaloa.

Kannattaa kuitenkin tarkoin miettiä hankintoja, että sopiiko se jokin oikeasti kotiisi ja tyyliisi.

Nyt löysin jotain niin omaa, Gubin Pedrera -nimisen valaisimen, jota olen tässä pari päivää ihastellut. Niin kaunis. Täydellinen! Pidän kovin sen yksinkertaisesta ulkomuodosta, tämä olisi sopinut sinne Loft-asuntoonkin vähän paremmin. Rei´itetty metalli materiaalina kiinnostaa myös.

/new table lamp in da house

Kommentit

Sx (Ei varmistettu)

Kaunis.

Coco
Coco Sweet Dreams

Eikö olekin! Tykkään ihan hirmuisesti. :)

tmp (Ei varmistettu)

Aivan ihana valaisin. Meillä on lattiavalaisimena Pedrera ollut jo vuosia. Nyt innostuin tuosta pöytämallista. Mistä hankit? Muuten sun tyyli on ihan huippu, I love it.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei! Kiitos kovin, Pedrera on todella kaunis ja ajaton... kiva kuulla, että se on ollut teillä jo vuosia, hyvin pitkälti valaisin on siis kovin pidetty. <3 Löysin omani Room21:sta. 

Kommentoi