Vaatehuoneessa

Coco Sweet Dreams

Tänään on satanut ja mikä onkaan parempi hetki järkkäillä vaatehuonetta, kuin hittaamman puoleinen sadepäivä. Rokkia soimaan, tavarat ulos ja pölyhuiska käteen.

Minulla on edelleen liikkaa vaatteita ja yritän lahjoittaa niitä parhaani mukaan eteenpäin, tavarapaljous vähän ahdistaa. Minulla on myös muutamia vaatteita, joita en paljoakaan käytä, mutta ne niillä on tunnearvoa niin paljon, ettei niitä voi laittaa eteenpäin.

Tässä kuitenkin muutama räpsy kompaktin kokoisesta vaatehuoneestani. Ikean pax-kaapit on asennettu U:n mallisesti kulmakaappeja hyväksi käyttäen. Avonaisissa kulmakaapeissa on kahdessa tasossa tankotilaa, sivuilla on hyllyjä lattiasta kattoon asti. Vasemmalla puolella minulla on kenkiä ja kaikenlaista "arvotavaraa". Oikeassa hyllyssä vaatteita, urheilukamat ynnä muut. Makuuhuoneessa minulla on vielä iso lipasto pienemmille vaatteille, kuten alusasuille.

Lattialle laitoin kuvausten välissä Turkista tuodun maton, se kivasti lämmittää vaatehuoneeni tunnelmaa. Matto on muuten rukousmatto, jollaisia myytiin parin euron hintaan paikallisilla markkinoilla.

Haaveilun asteelle jää koko huoneen kokoinen vaatehuone. Jos makuuhuoneessa riittää tilaa, niin yhdelle seinälle saa tosi kauniisti avonaisen säilytysjärjestelmän, samaan tyylin mitä designiston omistajan kotona, joissa vierailin viime syksynä. Ihana. :)

Näillä mennään nyt, kovaa järkkäilyä, fiksuja ostoksia, ettei minihuoneeni täyty liikaa. Se oli aika pahassa jamassa vielä hetki sitten... sinne piti kävellä sivuttain ja peruuttaa pois päästääkseen. Tässä vielä oikeaa kuvaa huoneestani Instagraminn  puolelta - tältä se useimmiten näyttää... mutta just päätin, ettei enää koskaan.

Ihania, tunnelmallisia sadepäiviä typyt ja pojut!

/my extra compact walk-in closet. Ikea pax it is.

 

Kommentit

MinEna
Kasvukäyrillä

Mäkin vannoin http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/kotiaidin-tunnustus-0 ja olen vannonut monesti sen jälkeen. Huoh, aivan liikaa tavaraa, josta pitäisi päästä eroon, mutta jotenkin en vain osaa. Plus uuden kodin vaatehuone on vielä täysin tekemättä eli siellä ei ole kuin yksi hyllyrivistö ja henkaritanko, haittaa todella järjestyksen ylläpitämistä.

 

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, joo sama homma. :) Aika monta pussia on lentänyt kylmästi uffin keräykseen. Pikku hiljaa hyvä tulee...paljon tsemii vaatehuone-remppaan! 

saaramaria-

Sama ongelma täällä, tavaranpaljous todella ahdistaa ja vaatekaapin raivaus on jo pitkään ollut käynnissä. Työlästä kyllä on! Mutta kaipa tästä hiljaa hyvä tulee.. Tsemppiä sullekin projektiin! :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei darling, mikäs tän sun vaatehuoneen leveys olikaan? Mulla pieni ideanpoikanen omaan, mutta se on ihan onnettoman nysä!

Kommentoi