Vähän vakavana

Coco Sweet Dreams

Mä ja kaiffarini kaljupää ollaan täällä muuttolaatikoiden keskellä järjestelty tavaroita. Kiitän luojaa tai jotakin että järjestelin kaapit jo äitiysloman alussa ennen vauvan tuloa. Himpun verran helpompaa kasata kamat laatikoihin. Hih, löysin myös kaikkea hauskaa aarretta, kuvia ja muistoja. Vanhoja valokuva-albumeita on niin kivaa katsella - siihen jää jumiin.

Täytyy sanoa että välillä on haikeutta ilmassa. Luopua tästä kodista. Tähän kotiin on kannettu kaksi meidän lempilasta sairaalasta. Täällä on juhlittu, täällä on kasvettu, täällä on rakastettu ja joskus ehkä vähän riidelty. Sovittu ja halittu. Saunottu monet illat. :)

Muutettiin tänne 2007  joskus ennen vappua, remppa oli valmistumassa ja oltiin tosi intsinä uudesta kodista. Nyt se on myyty, mutta helpottaa se että uudet asukkaat ovat ihania. Sellainen söpö nuoripari.

Voi, mulla on teille tosi kivoja juttuja tulossa! Me ollaan tehty tarjous uudesta kodista!

ps. muistakaa hemmotella itseänne:

Kommentit

lisah

Voi miten kauniina olet taas!

Täällä odotellaan innolla kuvia uudesta kodistanne, kunhan pääsette asettumaan aloillenne ja sisustamaan sen vähintään yhtä tyylikkääksi kuin nykyisen asuntonnekin.

Hyvää kevättä ja jaksamista muuttohommiin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Se on niin haikeaa luopua, mutta sillä on aina tarkoitus ja se on uuden alku. Nautinnollisia sushi hetkiä, myös täällä sekä the voice of finlandi finaalin merkeissä.

Katriina23 (Ei varmistettu)

Olet niin kaunis <3

Hertta
Lilou's Crush

Voi kulta! Ja miten jännää, odotan tosi intona kuulumisia teidän uudesta kodista (siis ehkä uudesta, toivottavasti tarjous menee läpi :) Tai jos ennät, niin laita vaikka FB-viestiä. Ihkua viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Iisah, mä vähän laittauduin kaupungille. :) Toivottavasti saadaan sisustettua meille kiva koti. :)

Hyvää kevättä!

Vierailija, totta! Uuden alku kyllä pelottaa, mutta se on myös tosi virkistävää!

Katriina, kiitos! Olen vähän tuiman näköinen täti! :)

Meri-Anna
Oisko tulta?

Tsemppiä muuttoon! Pikkukavereiden kanssa se ei ole niin yksinkertaista kuin yksin, mutta onnistuu. Pikkukaverit on kuitenkin ne, jotka saattaa lopulta nauttia kaikesta laatikkotouhusta eniten. Ja tuo muistojen kaivelu, ihan parasta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Herttainen, thanks mate! Mie laitan viestiä. iik! Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle!

Coco
Coco Sweet Dreams

Meri-Anna, näin on! :) Meidän isompi pikkukaveri on vähän huolissaan tuleeko hänen kaikki lelut sitte mukaan jne. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsemppiä muuttoon! Se ei ole niitä hauskimpia juttuja, mutta loppujen lopuksi onhan se kiva välistä mennä eteenpäin ja uusiin koteihin. On sitten mitä muistella jälleen :)
Hyvää viikonloppua teille :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kiitos samoin! :)

suvi m
suvi m

Oi, jännää! En malta odottaa, millainen teidän uusi koti tulee olemaan. :)

Onhan se aina haikeaa luopua vanhasta, mutta sitten kun löytää sen uuden kodin ja lataa energiansa siihen, niin haikeus hälvenee. Tsemppiä muuttoon!

Coco
Coco Sweet Dreams

Thanks Suvi! Meillä on aika homma edessä jos me nyt toi koti saadaan, mut kivaa vaan suunnitella remonttia ja kaikkee. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun bestiksellakin on ihan samanlainen tukka kuin tuolla kaverillasi kaljupaalla:) Tsemppia muuttoon. Onneksi on valokuvia.. niita on ihana katsella vaikka aika rientaa. t.kalamuija

Vanhojen valokuvien katselu on kivaa puuhaa...siinä vierähtää helposti tunti tai pari.

Onneksi niiden valokuvien lisäksi voi kauniit muistot ottaa mukaansa uuteen kotiin ja matkan varrella luoda uusia :)

Kommentoi