Välitilassa

Coco Sweet Dreams

 

Uusi välitila keittiössä!!!

No ei vielä, mutta ollaan tultu siihen lopputulemaan, että meidän keittiön seinä tarvitsee jonkun suojan. Oltiin jo aikeissa laittaa valkoista laattaa seinään, kunnes näin jossain 70-luvun henkisessä kodissa mustaa laattaa tällä tavoin ladottuna ja olin täysin haltijoissani.

Mitäs te tykkäätte? Onko liian raju vai antaako vähän särmää meidän vitivalkoiselle keittiölle? Itse olen jälkimmäisen kannalla.

MUTTA.

Sydän sanoo musta, mutta järki sanoo valkoinen:

 

 

Tämän vuoden yksi päätavoitteistani onkin olla rohkeampi niin sisustusasioissa, kuin elämässä muutenkin. Nyt päässäni kytee ajatus koko seinän lattoittamisesta tuolla ekan kuvan mustalla laatalla! Huh.

Päätökset ovat joskus aika vaikeita.

/should I trust my  instincts and choose the black tile?

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Musta tuntuu <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin mustakin. :)

Cloetta
la maria

Black is the new love! eiks se niin se sanonta ollut.. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, niin se on. Mustaan me ollaan molemmat vähän ihastuttu miehen kera.

Liinak (Ei varmistettu)

Musta all the way! Täysin valkoinen keittiö on blasé ja bourgeois, eikä karismaattinen ja mielenkiintoinen kuten sinä itse :)

Coco
Coco Sweet Dreams

haha, aikast upeesti luonnehdittu. :) Musta all the way ois kyl super cool!

Coco
Coco Sweet Dreams

Must tuntuu, et mä en osais enää elää, jos en sais jynssätä laattojen saumoja. :) Meillä on jo niin moneen paikkaan tuupattu pientä laattaa. ;) Vanhaan kotiin ja tähän nykyiseen.

Paitsi, et mun piirtämässä mustassa laatassa on vähän väärät mittasuhteet... ne ois enemmänkin jotain 8cm x 25cm... tosin en ole toistaiseksi sellaista kokoa edes löytänyt.... ehkä perus tiilenkoko, eli 10x30 ois helpommin löydettävissä.  

Piipo79

Musta mukavan graafinen, valitsisin ehdottomasti lasipintaisen laatan mitä preferoin myös märkätiloissa. Muuten kalkkiutuu vaikka mitä tekisi...

Coco
Coco Sweet Dreams

Meillä on mustaa mattapintaista mosaiikkia kylppärissä. Jynssätään sitä aika säännöllisesti ja ollaan saatu se pysymään ihan hyvänä. Kiiltävät pinnat ei oikein sytytä, olen aina suosinut mattapintaa... se jotenkin puhuttelee enemmän.

Piipo79

Ok, meitsillä kokemusta matasta ja kiiltävästä (itse tykkään kummastakin, tai riippuu tilasta). kyllähän matan saa pysymään hyvänä, mutta vaatii se jonkin verran enemmän eforttia :-)

Miriam A (Ei varmistettu)

Pannahinen, kun oman uuden keittiön välitilan (valkoiset) laatat on jo paikallaan - toi musta on kyl niin pal hiano! Ja karismaattinen ja mielenkiintoinen, kuten aiemmassa kommentissa luonnehdittiin. Minusta oikeastaan järjenkin kuuluisi hihkua mustan puolesta, ei näy ihan kaikki roiskasut niin selkeästi kuin valkoisessa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jotenkin se valkoinen on vaan niin turvallinen, eikä siihen helpolla kyllästy - teit kyllä hyvän valinnan! Katsotaan nyt toteutetaanko me toi musta... ainahan laatan voi sit maalata valkoiseksi. ;)

Piipo79

...tuollainen iso seinä olis myös magee, jos siinä olisi tilattu moderni taideteos koko seinän korkeudella ja tuossa alempana lasitus.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen varmaan vähän allerginen väreille, mitä tulee kiinteisiin kalusteisiin, seiniin jne. mutta nyt kun sanoit, voisin hyvinkin harkita vaikka jotain vihertävää laattaa, kuten tässä kuvassa: http://www.pinterest.com/pin/284149057713921510/

Mrs.M (Ei varmistettu)

KOKO SEINÄ. MUSTALLA :) Aivan hillittömän makea, mutta rohkea!

siiriS (Ei varmistettu)

musta magee, mutta siinä näkyy kaikki roiskee ja pöly, eli tosi vaikea pitää puhtaana, kun näyttää aina ihan likaiselta nimim. joskus mustat välitilassa kokeneena.

laappa (Ei varmistettu)

Kokemuksen syvällä rintaäänella...mustassa näkyy kaikki lika heti (myös märän rätin jäljet) vaikka muuten kiva onkin :)

santsikuppi (Ei varmistettu) http://santsi-kuppi.blogspot.fi

Musta! Kerran sitä vaan eletään! Ja miksei kokeilisi jotain uutta ja ei niin nähtyä...Näkisin 70- luvun kämpässä myös jonkin tummansinisen tai petroolin/turkoosin laatan, mutta taitaa toi musta sopia teille kuin nenä päähän. Kyllä se toisi kivaa kontrastia, vaikka kaikkihan sen tietää, että valkoinen on helppo ja varma valinta. Silti ääni mustalle;) Aurinkoista viikonloppua!!

elinakoo (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Valkoinen, mutta eri muotoisella laatalla. Voisihan sekin olla tuollaista kuin tuo musta, kapeaa? Kyllästyt mustaan :)

Taija (Ei varmistettu)

Musta ehdottomasti! Persoonallinen, mielenkiintoinen ja sopii teidän talon henkeen. Vaikka ymmärrän kyllä epäröintisi. Itsekin varmaan kallistuisin järkisyistä valkoiseen, toiselle on vaan niin helppo sanoa :) Puhuit aiemmin laatan maalaamisesta, jos musta laatta alkaa kaduttaa. Näin jossain keittiön välitilan laatat maalattuna ja näky oli, noh kauhea. Näytti todellakin maalatulta ja maali oli lohkeillut sieltä täältä. Tiedä sitten, ehkä se oli vain huonosti tehty ja oikein tehtynä toimii mainiosti. -Taija-

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos mielipiteestä, musta puhuttelee itseänikin enemmän. Ehkä sit menee vaihtoon koko laatoitus, jos se kertakaikkiaan ei miellytä. :)

Hay (Ei varmistettu)

Itse en pidä musta-valkoisesta sisustuksesta ja eikös se trendi jo vähän muutenkin jo mennyt? Vihreä ja valkoinen laatta vaikuttaa tosi kivalle. Mustassa myös näkyy kaikki roippeet.

Mainitsit muutama postaus sitten vihreästä kaudestasi ja jotenkin puit sen sanoiksi, että sellainen on täälläkin menossa. En olisi uskonut. Ihanan freessi. Mukavaa viikonloppua!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

En mäkään pidä pelkästä mustavalkoisesta sisustuksesta, mutta pohjan haluan pitää sellaisena, tosin mustaa ei saa olla liikaa. Valkoinen ja kaikki sen sävyt ovat hyvä pohja kaikenlaiselle tavaralle ja tekstiilille. En myöskään halua hypätä ihan trendien aallonharjalle, vaan koitan poimia ne pienet jutut ja fiilikset - stailata tilaa sen mukaan. Mun kestosuosikki on aina ollut musta, valkoinen ja hunajanväri/konjakinväri - siihen sitten yhdistettynä kaikenlaista... nyt kiehtoo sellainen vihreään taittuva harmaa ja viherkasvit. <3

Ja joo, vihreäkausi on niin raikas! <3<3 Ihanaa viikonloppua!

Mari! (Ei varmistettu)

Musta näyttää paremmalta! Kannattaa kuunnella mitä sydän sanoo :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tossa mustassa on jotain niin kivaa fiilistä, enemmän jotain sellaista mennyttä aikaa?! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuinka monta eri kieltä puhut?

Coco
Coco Sweet Dreams

öö, oon opiskellut ruotsia, saksaa ja englantia. Englannintunneilla käyn edelleen kerran viikossa höpisemässä.

Persian ja Arabian kielet jostain syystä kiinnostaa nyt ihan hirveesti, ois niin kivaa osata jotain noista! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta on upea. Etkös sinä ollut suht innokas siivooja (tai ainakin imuroija), etköhän saa yhdet mustat laatat pidetyksi puhtaana ihan tosta noin vaan. ;)

annnnnna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tuo musta, aivan iihana!!! =)

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Moi kummassakin on kyllä 70 luvun fiilistä mutta oletko ajatellut lasia laittaa tuohon? Musta olis ehkä modernimpi ja siinä on särmää, mutta toi valkoinen on taas enemmän perus 70-lukua. mutta itse ottaisin ennemmin mustan. Mutta kerroit tuossa jollekkin ettet tykkää kokonaan musta valkoisesta sisustuksesta no nythän sulla on tuota puun väriäkin, mutta monesti sun kuvista saa sellaisen käsityksen et teillä on aika musta valkoista siis mielenkiintoni heräsi miltäs teillä sitten oikeastaan näyttä jos voisit raottaa tätä isommilla kuvilla josta näkisi peremmin minkälaista teillä sitten on?? :)

Mintsu (Ei varmistettu)

No musta aivan ehdottomasti ja tuo särmää, valkoinen on tavanomaisempi valinta mutta varmasti sekin kauniilta näyttää. Mustasta tulee kuitenkin wow-efekti :)

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://talopihkala.blogspot.fi/

Mustaa komppaan minäkin! Se on ihan täydellinen teidän talon tyyliin ja siinä on kivasti särmää. Ei sillä, että valkoinenkaan huono olisi, mutta tuossa mustassa olis vähän ekstraa :)

Vitsit kun tuosta tulee kiva, kumpaan sitten päädytkään :)

Lim (Ei varmistettu)

Musta on voimakas ja sieppaa katseen joka kerta kun sen näkee. Vaikka onkin ultratyylikäs, niin tällaiset elementit voivat lopulta alkaa kyllästyttää silmää. Laittaisin valkoisen, koska sitä on kevyempi katsella, siitä huolimatta että musta näyttää nyt paljon upeammalta tuohon valkoiseen verrattuna.

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.com

Tjaa, molemmat on hyvät. Musta on ihana kontrasti, mutta jos mä valitsisin itselleni ottaisin taatusti valkoisen...blah, tylsä mä :)

Ihanaa viikonloppuu!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih mä vähän odotinkin jo sun ja Maijan kommentteja, tosin sulta arvasin valkoisen valinnan. Se ois järkevä ja turvallinen...aloinkin miettimään jos saumat olisi vähän tummemmat ja laatta se valkoinen...

B & W (Ei varmistettu)

Valkoinen on vaan niin loistava tausta vähän kaikelle: yrteille, kasveille, leikkuulaudalle tai mitä kaikkea sitä tulee tasoilla pidettyäkään. Vaikka musta värinä jännempi onkin, niin valkoinen houkuttaa tämän vuoksi itseäni enemmän : )

naikkone (Ei varmistettu)

Sydän sanoo musta, järki sanoo musta. Itse laittaisin vaan 3-4 riviä, mutta te päätätte!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta, ehdottomasti!

Jeba
Tuuliajolla

Näistä kahdesta vaihtoehdosta kyl ehdottomasti musta. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Valitse sydän&lt;3 aina!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo musta on näistä vaihtoehdoista mielestäni parempi. Esim. Kiillolla on kaakeli-ja saumasuoja-ainetta minkä pitäisi helpottaa puhtaana pitoa.

.Tiia

Mitenkäs muutama kerros mustaa, loput valkoist? Tai valkoiset laatat mustilla saumoilla.. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Jeps, mä mietin kans valkoista laattaa tummalla saumalla... ei ehkä ihan mustalla mut jollain harmaalla joo. :)

@anna (Ei varmistettu)

Hei, ehkä minä kallistuisin valkoiseen tummemmilla saumoilla vaikka musta kieltämättä onkin sykähdyttävämpi laattana. Oletteko muuten olleet tyytyväisiä keittiöönne ja tekisittekö jotain toisin nyt jälkeenpäin ajateltuna?

Sml (Ei varmistettu)

Myöhään vastaan mutta... Musta näyttä hienolta, mutta hieno musta hana "katoaa" kokonaan, jos välitila on musta. Eli valkoinen siis! :)

Kommentoi