Valkoisessa talossa

Coco Sweet Dreams

Vielä riittää juttua Asuntomessuista. Nyt latasin kuvia yhteistyökumppanini Winledin kohteista, erityisesti talosta 11 Lakka Lakeus, joka hohti raikasta valkoisuutta ja epäsuoraa valaistusta. Minun henkilökohtainen suosikkini oli valojen lisäksi nämä valkoiset kierreportaat - ovat mielestäni klassikon maineessa ja näistä muistuu meidän ihka ensimmäinen koti Vartiovuorenpuiston kupeessa.

Sisäpiha oli ihanan huoliteltu ja särmätty. Pidin paljon pihan suihkulähteestä, olen aina haaveillut omalle pihalle veden ääntä. Kiinnittäkää huomiota myös istutusaltaisiin:

Taloon on suunniteltu todella vaikuttavia ja näppäriä valaistusratkaisuja, niiden kauneus korostuu parhaiten paikan päällä. Opin kierroksen aikana myös älyttömän paljon itse valaistussuunnittelusta ja miten suuri merkitys valon sävyllä on siihen minkä värisinä valkoiset seinät näyttäytyvät. Neutraali värilämpötila pitää valkoiset pinnat valkoisina. Valaistuksen pystyy helposti piilottamaan rakenteisiin, kuten tässä tapauksessa vinokaton rimotusten sisään. 

Ulkovalot olivat talon arkkitehtuuriin täydellinen ja melko varmakin valinta.

Saunatila oli hyvin musta ja toimi "all over white"  talossa hyvin!

Ehkä maailman ihanin viherhuone löytyi muuten Lakka Lakeus -taloa vastapäätä. Huomatkaa miten tomaatti on ripustettu latvasta kasvamaan korkeuksiinsa.

Olettekos ehtineet piipahtamaan messuilla ja mikä on teidän suosikkinne? Mitä mieltä olette Lakka Lakeus -talosta, liian valkoista vai sopivan raikasta?

Minä olen jälkimmäisen kannalla. 

 

Kommentit

LottaK (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia! Varsinkin tuo Lakka Lakeuden pihakuva, joka inspiroi oman pihan laittoon. Omia suosikkejani oli Lakan lisäksi Jämerä Samsö (puuta käytetty kauniisti valkoisen rinnalla) ja Honkatalojen Riihi (ulkonakin tosi kaunis!).

Kommentoi