Valkoiset kengät

Coco Sweet Dreams

Edellisen postauksen kengät ansaitsevat mielestäni oman postauksensa.

Nämä korkkipohjalla varustetut vaaleat korkokengät löytyivät COS:lta ja ovat upouudet. Näin lyhytjalkaisena malli imartelee sääriä ja korkonsa puolesta hyvin miellyttävät kävellä.

Oletteko te muuten enemmän kenkä vai laukkutyttöjä? Minä olen ehdottomasti kenkien perään. Tulevaisuudessa haluaisin satsata pariin kolmeen hyvään käsilaukkuun, erityisesti suureen arkilaukkuun ja vähän pienempään iltalaukkuun. Päällimmäisenä mielessäni on tämä perinteikäs Stella McCartneyn Falabella ja iltalaukuista tämä Saint Laurentin musta laukku. 

Mitkä unelma-asusteita teillä on mielessä? Ideat jakoon!

 

 

Kommentit

hanna kovanen

Ihanat kengät <3 

Jännä myös tuo laukku vs kengät juttu - itse koen taipuvani molempiin, mutta myöskin listallasi olevat laukut ovat perfeeeect!

Nannil (Ei varmistettu)

Kenkätyttö täällä hoi. Niihin satsaan, sillä en siedä epämukavia kenkiä. Haasteellista kun on lisäksi ehdottomasti esteetikko. Laukkuja ja kenkiä enemmän olen vieläkin takkityttö. Suomen säät tarvii niin monenlaista takkia, monesti asut kokoontuu takin mukaan, se määrää asun fiiliksen.

sallac (Ei varmistettu)

Ihanat kengät ja ihana COS&lt;3
Itse olen ehdottomasti ollut aina laukkutyttöjä,mutta panostan myös hyviin kenkiin, esimerkiksi Reebokeja ja Adidaksia löytyy kaapista monet parit eri tilanteisiin. Itsellä on ostoslistalla Guccin soho leather disco bag mustana,laukun, osto saa kuitenkin odottaa siihen että palaan äitiyslomalta takaisin töihin. :)

Saa-ra
I like u!

Onpas ihastuttavan näköiset kengät, ah! Kenkien perään ollaan täälläkin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin diggailen. <3

I M S (Ei varmistettu)

Minä olen kenkä- ja laukkulikkoja.
Viime aikoina olen keskittynyt laukkuihin; ostin Pradan toten ja Guccin Soho Discon (over-the-shoulder).
Ennen kesää uusin vähän sandaalit teemalla "sensible sandals" ja löysinkin jostain hyvät sandaalit edulliseen hintaan.
Syksyisin pitää kiinnittää huomiota kenkiin; rakastan kaikkia nilkkureita. Viime talvena ostin Wangin perusmustat nilkkurit sillä hassulla ilmassa olevalla korolla. Erinomainen ostos.
Tänä syksynä etsin korollisia nilkkureita.
Ja takkeja tosiaan pitää olla monia, etsin 2nd handinä laadukasta takkia; toistaiseksi ei ole tullut vastaan.
Minä en välitä noista linkkien takana olevista laukuista lainkaan; gun metal &amp; hopea eivät ole minulle. Falabella, tosin, on kestoihana!

Sara Karlsson (Ei varmistettu) http://www.minutes.fi

Mä kuljen niin paljon ilman laukkua kuin mahdollista, mutta avojaloin en sentään kaupungissa :) Chloén maltillisen korkoisista tätikengistä olen pian kävellyt pohjat puhki, eli niille haluaisin löytää korvaajat. Kauniilta näyttää myös tuo Cosin malli valkoisena.

Kommentoi