Valmistautumista

Coco Sweet Dreams

 

Juhuu!

Aikamoista härdelliä tämä viikko.

Täällä muun muassa valmistaudutaan viikonlopun terassijuhliin ja manataan sadetta pois. Juuri nyt ukkostaa ja sataa kuin viimeistä päivää, tyttöä ei meinannut saada millään sänkyyn.

Tämä viikko on myös ollut todella jännä. Poju aloitti eskarin ja pieni tyttömme on siirretty isojen ryhmään, en voi käsittää miten noi tyypit on jo niin isoja. Pojulla on jo melko selvät kuviot tulevaisuuden suhteen, hänestä tulee joko lääkäri tai roskakuski, tyttö ei osaa vielä sanoa. Höpöttää vähän omiaan. Lasten kanssa on kyllä niin hauskaa jutella elämästä ylipäätänsä.

Minulla on vielä sata hommaa tekemättä, mutta onpahan sitten viikonloppuna monta syytä juhlia.

Täytyy mennä, ciao!

 

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Hyviä kemuja ja valmistautumista! Laita muutama otos sitten kun heräät dagen efteristä?!

Mä taas toivon kurjaa keliä viikonlopuksi. Mä olen lauantaina yksi kotona ja huonolla kelillä on parempi mieli, jos vaan röhnöttää kotona :-) Mutta jos vain toinen meistä saa toiveensa toteutumaan, olkoon se sun hyvän kelin toive, jotta saatte juhlia ulkona ilman kauheaa säätöä! Nauttikaa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hah. :) Sun pitäis tulla meidän juhliin. :)

Ihanaa viikonloppua, rentoilu yksin on ihan älyttömän ihanaa!

Katjushka1982 (Ei varmistettu)

Sun kuvat ovat aina niin tunnelmallisia! Kuvia juhlista odotellessa... :)
Saanko kysyä, mistä nuo ihanat tyynyt on? Juuri se väriyhdistelmä, joka tällä hetkellä miellyttää (sekä vaatteissa että sisustuksessa).
Ihania juhlia teille!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos. Mulla on semmonen villi veikkaus, että kuvia on tulossa paljon! ;) Haalean roosa tyyny on lahja By Lassenilta, harmaa tyyny on HAY:n, se on Sisustuksen Koodista ihan just ostettu. <3

 

Taina L.

meilläkin meni poju just eskariin, kauheeta miten aika rientää! Äitiä jännitti eniten, mutta iloisin mielin poju on aamulla aina eskaritaksiin hypännyt.

Kommentoi