Valmistautumista iltaan

Coco Sweet Dreams

Saavuin jo torstaina iltamyöhäisellä Helsinkiin ja sain viettää rennon illan Marin, Idan ja Artun seurassa meidän ihanassa sviitissä, tästä ihanasta huoneestamme kerron lisää myöhemmin kuvien kera. 

Perjantaina heräsimme huonetoverini Marin kanssa ajoissa ja aloimme valmistautumaan iltaan. Mielestäni juhlien parhaimpia puolia on nimenomaan niihin valmistautuminen. Se että saa joukon kavereita samaan tilaan ja saa rauhassa laittautua. Rentoa musiikkia, pehmeitä kylpytakkeja ja kevyttä chillaamista; best of the best. 

Kevysti vihertävä mekkoni on iki-ihanan Katri Niskasen ja vuoden lifestylebloggaajalla Artulla oli todella kaunis tummansininen samettipuku.

Suuri kiitos juhlakumppaneille ja onpas ihanaa näiden bailujen jälkeen palata kotiin. 

Kommentit

Teljänneito Jessica (Ei varmistettu) http://teljanneito.com

Oi miten elegantti Henna! Katsoin juuri postausta meidän kesäisestä Turku weekendista. Ei siitä paljoakaan ole aikaa, mutta kovin paljon on sen jälkeen tapahtunut! Tässähän tuli ihan ikävä. Kerrohan kun tulet enskerran Helsinkiin! Ja jos ei vielä ole suunnitelmissa niin keksitään jokin hyvä syy tulla tännepäin ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi miten ihania muistoja ja niinpä! Todella paljon on kaikenlaistaa tapahtunut, ensi kesänä järkätään kyllä puutarhakutsut mun luona ja pyörähdetään Turun yöelämässä. <3 

Laitan ehdottomasti viestiä kun tulen taas mestoille, varmaankin aika pian. :)

Anne814 (Ei varmistettu)

Hämmennyin kun katsoin laittautumisesi lopputulosta: missä sinulle tavallinen tyylikkyys ja raikkaus on?! Tunkkainen rusketus ja liian raskaat tekoripset yhdistettynä 2000-luvun taitteen missien finaalikampaukseen ja huulikiiltoon. En meinaa uskoa todeksi, että se olet sinä. Kauniit puolesi eivät mielestäni tässä lookissa korostu lainkaan ja mekkokin näyttää halvalta meikin ja kampauksen vuoksi. Tässä mielipiteeni, joka kieltämättä oli varsin kriittinen. Toivottavasti näet kommenttini ytimeen, joka on se, että tämä oli mielestäni floppaus tavallisesti kovin tyylikkäältä hennalta. Pahoittelen, jos kuitenkin otat tämän raskaasti, siihen ei ole syytä! Luota vain jatkossakin omaan viehättävyyteesi, et mielestäni esimerkiksi tarvitse noita ripsiä! Pienet somat kasvosi ovat minusta suloisemmat aikuismaisessa ja raikkaassa lookissa.
Mukavaa talven odotusta!

Walssy (Ei varmistettu)

No jaa... Puku on kaunis ja sopii mielestäni erinomaisesti bloggaajan kaltaiselle pienelle ja sirolle ihmiselle eikä rusketus haittaa vaalean puvun kanssa. Mutta tuo tupeeraus. Auts. Hiuksesi olivat kauniimmin kuvassa, jossa luit lehteä kuin juhliin laiton jälkeen.

Kommentoi