Valoa syksyyn

Coco Sweet Dreams

Hyvää iltapäivää!  

En ole oikeastaan yhtään valmistautunut syksyyn, vieläkään. 

Terassille on pudonnut lehtiä, mutta aurinkotuolit muistuttavat vielä kesästä... eihän siitä ole montakaan viikkoa, kun oli hellettä ja me oltiin lähdössä rannalle.

Otin itseäni niskasta kiinni ja kannoin selkä vääränä kesäkukat sisälle, sitruspuu kestänee seuraavaan kauteen ja Sinnerlig-mattoni sai huovan alleen, ehkä se on ihan ok nyt takkahuoneessa. Uusin juttu on ulkovalaisin, joka näyttää sisävalaisimelta. Se valaisee tunnelmallisesti tuon takkahuoneen ja ruokailutilan nurkkauksen ulkopäin. Kaupoista saattaa tehdä hyviä löytöjä nyt, kun kesä on ohi... tämänkin valaisimen kyljessä roikkui -50% lappu. 

/it's getting dark so I bought a new floor lamp for the terrace.

Kommentit

Hanah (Ei varmistettu)

A-pu-va!! Mistä löytyi kyseinen jalkalamppu? Mikä merkki kyseessä? Pitkäaikainen haave olisi nääs kotiuttaa samanmoinen myös meille, mutta en ole vielä löytänyt kukkarolle sopivaa yksilöä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Valaisin on Bilbao -jalkavalaisin (IP44) ja löysin tosiaan Vepsäläiseltä (Turku). 

Cillatar (Ei varmistettu)

Miten onkin niin, että syksy tulee aina jotenkin yllättäen. Olisin kysynyt sinulta vinkkejä syksyn uusiin hiustyyleihin :). Pitäis varata aikaa kampaajalle, mut pää on ihan tyhjä enkä keksi, mitä hiuksille tekisi. Onko sulla ajatuksena kasvattaa pitempää mallia? Itse olen kahden vaiheilla... Kiitti jos vinkkaat ideoita! Hyvää syksyä!

RkK (Ei varmistettu)

Hei, muutamassakin postauksessa jo vilahtanut tuo ihana betonipalloöljylamppu ja aina sen perään huokailen. Mistä se on?

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Ensiksi vaan pari postausta takaiseen harmaan ylistykseen, että olen täysin samaa mieltä. Meidän koti tällä hetkellä koostuu eri harmaiden sävyistä ja viikonloppuna maalataan vielä tummemmalla harmaalla pari seinää. Tässä jugend asunnossa on sekin hyvä puoli, että monien tapettien kerrosten alta löytyi alkuperäisiä haramaita seiniä eli harmaa todella on klassikko. Onko toi harmaa sisustustyyny uusi?:)

Itsekin toin kaikki kukat parvekkeelta sisälle--ei kai sille voi mitään, että kesä ei aina tule mutta syksy tulee varmasti. Onko sinulla mitään vinkkejä kasvien elossapitämiseen yli talven?:D

Kommentoi