Vapaapäivä

Coco Sweet Dreams

Tässä istun pöydän äärellä ja aloitan vapaapäivääni. Aurinko paistaa ja bikinit roikkuu tuolilla - ikkunanpesu edessä, onkin jo kolmas kerta tänä kesänä. Iltapäivästä voisin kuvata teille sisustusjuttuja kotoota.

Vapaapäivät = parhaat päivät.

Superduper aurinkoista viikonloppua!

/Ab Fab weekend you all!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aurinkoista vapaapäivää! Itsekin olen eilen pessyt ikkunat sekä parvekelasit, tosin ystäväni luona joka ei niin kovin itse siintä innostu, he :) Omat pesin jo loman alussa ja kiva kun heti huomaa kättensä jäljen :) Sisustuskuvia odotellessa..:) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla.

Mä kuvasin muuten mun pojan huonetta, sitä on toivottu jo pitkään! :)

Jeba
Tuuliajolla

Ounou, nyt tunsin pistävän piston sisälläni kun sanoit, että peset ikkunat ja jo kolmatta kertaa! Ollaan asuttu tässä kodissa yli vuosi enkä ole kertaakaan pessyt ikkunoita. Anoppi ja mummi pesivät ne silloin ennen muuttoa, kun en itse päässyt koulujuttujen takia paikalle. Inhoan ylikaiken ikkunoiden pesua, yööök! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tulin pitämään just lounastaukoa. :) Mä oon ihan surkea pesijä, monesti käy niin, että mä pesen ensin ja sen jälkeen mies korjaa mun jäljet. :) aurinkoisena päivänä bikinit päällä ikkunanpesu on ihan jees hommaa ulkona, mut yleensä uuvuttavaa. Mun kaveri vinkkas siitä Kärherin -pesulaitteesta. Se vois olla paras erityisesti sisäikkunoille. 

Meidän lapset läpsii noita jätti-ikkunoita koko ajan, sen takia niitä saa aika usein puunata. :\

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuuluuko lapset vapaapäivääsi vai käyttävätkö päivähoitoa?

Merenhelmi (Ei varmistettu) http://veeramerenhelmi.blogspot.fi

Voi miten ihana blogi sinulla on!! :) Vaikutat tosi mukavalta ja ystävälliseltä ihmiseltä. Kauniita kuvia myös täällä sinun blogissa. :)

Kommentoi