Väriä kasvoille tarvitsee hän

Coco Sweet Dreams

 

Kyl on jo harmaata ja hippasen karua tuolla ulkona, ainakin meidän pihapuut ovat jo melkein lehdettömät. Me ei olla muuten paljoa haravoitu, hurautetaan ronskisti ruohonleikkurilla lehdet palasiksi, saa nurtsi vähän terästystä lehtisilpusta. 

Jotain väriä pitää allekirjoittaneen saada tämän pimeän kauden keskelle. Minulle on vähintäänkin ok olla snadisti ruskettunut myös syys- ja talvikaudella. Löysin kauppareissulla Stockalta kivan rusketusvoiteen itselleni uudelta merkiltä. Olen aiemmin käyttänyt St.Tropezin rasvoja, nyt päätin kokeilla Viva Liberataa, käytössäni on Deep for face, Untinted Self Tan Gel. Ei näytä yhtään oranssilta. Jos löydät testerin, niin kannattaa sipaista voidetta testiksi ranteeseen, näkee parin tunnin päästä vähän osviittaa.

/I just found this perfect self tan gel for face. Not too orange or so on. Viva Liberata, Deep For Face it is. 

Kommentit

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Itse löysin Vita Liberatan viime keväänä, ja koukkuun jäin! Ihanan luonnollinen päivetys ja mikä parasta, eipä haise sellaiselle inhalle itseruskettavalle : ).

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä taisin jäädä koukkuun nyt, tosi hyvä sävy ja juurikin se, ettei haise. :)

Lintuli (Ei varmistettu)

Minkä hintaisia nämä ovat St. Tropezin rasvoihin verrattuna? Itse käytän niitä ja kovasti olen tykännyt. Tuleeko näistä väriä jo ekan levityksen jälkeen riittävästi? Ehkä täytyy itsekin vaihteluksi vaihtaa merkkiä tähän :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun mielestä ekan kerran jälkeen näkee jo huomattavan eron, tosin mä olin aika kalpea lähtötilanteessa. :) Hinnat pyörii samoissa kuin St.Tropoez (ehkä vähän huokeampi jopa), toi mun purnukka oli jotain 25 euroa muistaakseni.

Kommentoi