Vartalo

Coco Sweet Dreams

Halusitte nähdä lisää niitä savitöitäni.

Vietin siis syksyn keramiikkakurssilla ja pääosin tein kurssilla käyttöesineitä, kulhoja ja sen semmoisia. Viimeisenä työnä tein tälläisen torson, valkosaven väri on todella kaunis, tämä työ on siis vain raakapoltettu. Mielestäni työ on tosi kaunis, vaikka poikani totesikin että siinähän on miehen vartalo.

Onneksi on perjantai. Minä olen rauhassa kotona, mies lähti poikien kanssa saunomaan. Rauhallista illanviettoa, Vain elämää, Sinkkuelämää -maratonia ja herkkuruokaa. Lapset nukahtivat ihanan ajoissa.

Mahtavaa weekendiä rakkaat!

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Mitä tuo raakapoltettu oikein tarkoittaa, siis eikö kaunis torsosi ole kunnolla kovettunut vielä?
Ihanaista viikonlopun viettoa. Itse käväisin eilen Tallinnassa, jossa niin kaunista syksyä myöskin. Iso kimppu valkoisia pitkiä komeita ruusuja tarttui mukaani, eikä hinta ollut kuin 1€ kappale :)

ruut (Ei varmistettu) http://www.ruutg.blogspot.fi

Kaunista on!

Elenah (Ei varmistettu)

Hei Coco!

Kiva juttu Trendissä. =) Täynnä kauniita asioita.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Millainen vuokra teillä on suunnilleen tuossa kaupunkiasunnossa? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco! Pojun kaulahuivi tippui apteekin leikkipaikalle, vein sen henkilökunnalle, joten tallessa on:) Terkuin toinen apteekin asiakas!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, juu on kovettunut ehdottomasti. Se laitetaan siis sellaiseen uuniin ja jos tykkää niin savityö on sen jälkeen valmis. Lasite laitetaan ton raakapolton jälkeen ja sen jälkeen työ menee taas uuniin. Ellen nyt ihan puhu omiani... :)

ruut, kiitos! 

Elenah, kiva kuulla! :)

vierailija, no se on mitä on.

Vierailija, heh, pieni on maailma. Pojulla jää mitä milloinkin. Viimeksi oltiin hakemassa pipoa laattamyymälästä. Toivottavasti olet terve vaikka apteekissa nähtiin, me oltiin hakemassa antibioottia tytölle korvatulehdukseen. Höh. Kiitos huomaavaisuudesta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vuokraa kysyin lähinnä siksi, että etsin puolisoni kanssa vuokra-asuntoa samalta alueelta. Kiitos informatiivisesta vastauksesta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, anteeksi tökstöks -vastaukseni, se jäi vähän kesken. En halua näin julkisesti kertoa, minulle voit tietysti laittaa s.postia. Onnea asunnon etsintään! :)

Kommentoi