Vauvamasunen

Coco Sweet Dreams

Halusin ehdottomasti kuvata siskoani, hän näytti niin hyvinvoivalta kauniissa kesämekossaan ja sirossa vauvamasussaan.

Otan aina suuresti huumaa vauvamasuista, ne on niin ihania! Olen juuri se ärsyttävä (?) tyyppi, joka istuu viereen ja kokeilee mahaa. Potkiiko se?  

Taidan olla yksi niistä harvoista, joka oikeasti nautti omista raskausajoistaan, tai sitten aika on kullannut muistot todella hyvin. Minusta se oli vain ja ainoastaan ihanaa aikaa.

Maailman eniten otan kuitenkin huumaa siitä, että minusta tulee pian täti ensi kertaa! Jännitän varmaan itse odottajaa enemmän, että kaikki sujuu hyvin. Meinaan seota vauvojen vaateosastolla (Kappahlin Newbie mallisto, omg!!!) ja olen varmaan miljoona kertaa kertonut tulevalle äidille, että meikkis on aina valmis lastenvahti ja niin edelleen. Minulla on ja on ollut mahtavat tädit ja on suuri kunnia olla pian sellainen itsekin. Niisk.

/it's not me...it's my sister and her super cute baby bump. 

Kommentit

Juttis (Ei varmistettu)

Ihana masu! :) pst. eikös se oo Kappahlin Newbie? No ne ON ihania, niin herkkiä ja juuri vauvalle sopivia vaatteita.. Nyt niitä muuten saa vähän isompinakin kokoina, kuin vain ihan mineille. Ihana täti olet, kun tarjoudut hoitamaan vauvaa, vanhempien lepo on myös tärkeää ja toki ihanaa, että lapsella on paljon turvallisia aikuisia lähellä.

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin olikin, sekoitan aina noi kaksi kauppaa keskenään. Kiitos korjauksesta! Joo, onneksi saa isompana - löysin vielä tytölleni tosi kivoja vaatteita. Love it!

Haluan ehdottamasti auttaa - muistan, että olin itse aikoinaan tosi huono pyytämään apua... kärvisteltiin sitten vaan silmät ristissä aika usein.

Jontsu (Ei varmistettu)

Hei,

Kertokaa minulle mikä on logiikka, kun vatsasta tulee iso siitä puhutaa masuna/masunen? Harvoin silti kuulee puhuttavan kaljamasusesta. Toki kuulostaahan sekin paremmalta kuin kaljamaha :)

Eilisen lupaukset

Olettaisin, että ihan yksinkertaisesti se, että siellä vatsan sisällä on pieni vauva, eikä vain vatsaontelon sisäistä rasvaa... tai miksei vatsaontelon päällistäkin rasvaa. Masunen edustaa sitä pientä elämää, joka on tulossa maailmaan piakkoin. 

Mee (Ei varmistettu)

Kaljamaha ja vauvamaha ovat ihan erilaisia. Kaljamahan näkeminen etoo ainakin itseäni ja on yleensä roikkuvaa mallia. Vauvamaha saa hyvälle mielelle. :)

Kaljamahan kihlattu (Ei varmistettu)

Kyllä mä mun avokin pikkuista kaljamahaa lässytän masusena. Tosin en ole kovin moneen mieheen törmännyt, jotka sitten kestäisivät sellaista lässytämisestä.

Heininen (Ei varmistettu)

Ihanaa! Ja todellakin siskosi näyttää hyvinvoivalta ja kauniilta ^^ Kaikkea hyvää! <3

Essi (Ei varmistettu) http://pureandsimple-life.blogspot.com

Onpas kauniita kuvia!

Oon aina ajatellut etten halua lapsia. Viimeinen vuosi on kuitenkin jostain syystä muuttanut oman ajatusmaailman ihan täysin. Koko ajan tulee ihailtua raskausvatsoja ja pieniä vaatteita. Heh sun blogi on kyllä yks, mikä on varmasti vähän vaikuttanut.

Ihana! ♥ Tuli niin onnellinen olo. 

almanblogi (Ei varmistettu) http://alma-alma-alma.blogspot.fi/

On ihanaa olla täti.<3 Ja todella söpö ja nätti maha ja asu siskollasi. Teillä on jänniä aikoja!
Kivaa kesän jatkoa.

almanblogi (Ei varmistettu) http://alma-alma-alma.blogspot.fi/

Oho. <3 piti olla sydän.:)

Kiia (Ei varmistettu)

Saako udella mistä on tuo mekko, aivan ihana?!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on ostettu kirppikseltä. Sisko tekee tosi usein aivan upeita löytöjä. <3

... (Ei varmistettu)

Mikä on mekon merkki? Kiitos. L

Coco
Coco Sweet Dreams

Minäpä kysäsen...

Mona
www.monasdailystyle.com

<3 <3 <3 <3 :') Mäkin oon se ärsyttävä joka menee aina ensimmäisenä kokeilemaan potkiiko jo :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Hihiihi! Mul on ikävä sua. <3

Kommentoi