Velvet bench

Coco Sweet Dreams

Sain viikonloppuna jostain suuresti energiaa ja päätin tehdä vihdoin istumapaikan takkahuoneeseen siitä beige/harmaasta sametista.  Patjaa (jolle tuli hintaa ällistyttävän paljon) ostin Etolasta ja samettikangasta Eurokankaasta, sitten vain surautin ompelukoneella päällisen. Kangasta jäi vielä 50x50 kokoisiin tyynyihin, tämä on mielestäni oikea koristetyynyn koko - ei ainakaan yhtään pienempää. Sellaiset 30x30 kokoiset tai siitä pienemmät ovat ihan yhtä tyhjän kanssa. :)

Takkahuoneen syvennys on ollut pitkään mietinnässä. Alustavasti ajateltiin säilyttää siinä puita, mutta ei sitten kuitenkaan niitä säilytetty. Kaavailtiin myös teettää syvennyksen seinälle hyllyjä, mutta emme omista kovinkaan paljon kirjoja ja muutenkin olen vähän allerginen kaikelle pysyvästi näkyvälle, niin päädyimme tähän istumisratkaisuun. Minun mielestä on kivaa, että talostamme löytyy pari hengailupaikkaa. Itse viihdyn parhaiten takkahuoneessa, en tykkää olla olohuoneessa telkkarin läheisyydessä. Mies polttaa melkein joka päivä takkaa ja sen lämpö on jotain niin ihanaa. Minulla onkin tapana lenkin jälkeen venytellä takkahuoneen lämmössä... myös blogijutut syntyvät usein tässä tilassa.

Olen sitä mieltä, että tyhjä seinä tarvitsee ehdottomasti jotain värikästä taidetta. Modernit teokset ovat eniten mieleeni ja juuri nyt haluaisin tilata ja kehystää seinälle Bo Söderströmin julisteen ja kehystää sen ohkaisilla mustilla kehyksillä. Ei saa olla liian pliisua ja juuri tälläiset väripilkut tekevät sisustuksesta kokonaisen. Mitäs te tykkäätte tauluideasta:

 

 

/I was so inspired about grey velvet, so I sew seat cushion to our second living room with a fireplace. I would like to have some colorful art on the wall also, it will complete the space. <3  

Kommentit

Tiina Arponen (Ei varmistettu)

Eikös kannattaisi hakea oikeaa taidetta esim. Turun taidelainaamosta?

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, muuten! Tosi hyvä idis, täytyykin ottaa selvää taidelainaamosta, erilaiset taulut sopisivat just hyvin vaihtelunhaluiselle tyylilleni.

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Tykkäys värikkäälle taululle!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joteskin sopis niin hyvin juuri tuohon. <3

anjahelena (Ei varmistettu)

Olet oikeassa Etolan metri- tai kilohintaan myytävän vaahtomuovin suhteen. Se on törkeän kallista. Siksi olenkin ostanut tarjouksesta (Jysk, Tokmanni ym. halpiskaupat) valmispatjan ja leikannut siitä itse sopivan kokoisia paloja. Tulee paljon halvemmaksi...

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta, mikähän siinä niin maksaa? Tulee tosiaan edullisemmaksi ostaa normaali patja.

Kivan näköinen nurkkaus tuli.

Itse ompelemalla saa mieleisen, jos vaan löytää sopivan kankaan, tarpeeseen. Olen samaa mieltä, ei liian pieniä koristetyynyjä. Itsekkin kun ompelin verhot, tein samasta kankaasta sängynpäälle 2 Koristtyynynpäälistä. 

Ihan kivalta idealta näyttää, Nykytaidetta ja yksinkertaiset kehykset.

Idea Taidelainaamokin kuuullostaa mielenkiintoiselta idealta, jos haluaa vaihtelua taluihin. Pitää itsekkin muistaa jos tarviaa lisää Sisustustauluja. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Ompelu on niin kivaa hommaa, terapeuttistakin jopa. 

Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi et laita itsemaalaamaa taidetta seinälle, kun kerran osaat? Yksi niistä on ainakin tosi kivan värikäs (taisi olla akvarellityö), ja just passeli tohon :) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä en oikein osaa katsella omia taulujani seinällä, ne ei oikein tunnu "miltään", ehkä niitä katselee jo tekovaiheessa niin paljon... :)

Elisabeth ed. (Ei varmistettu) http://www.ed-art.se

Hi! My Finnish is really bad, I am afraid, but I understand you like Bo Söderström's work. I am glad! There are some new prints by him up on the website just now: http://www.ed-art.se/en/module/smartblog/details?id_post=29
Hope you like them too!
All the best/Elisabeth, ed. fine art editions

Coco
Coco Sweet Dreams

Oh yes and many thanks for the information, the new prints looks super!

Best regards,

Henna

Kommentoi