VIDEO: Työpöydälläni

Coco Sweet Dreams

 

On my table from Coco on Vimeo.
Created with MAGIX Video deluxe 2013 Plus
Music: Four Sides by Peter Rudenko (http://alonetone.com/author)

Työpöydälläni on ehdottomasti oltava: naposteltavaa, kuten miniporkkanoita(loma lähestyy!), Magnesiumia, käsivoidetta, teippimerkkejä, muistikirja, juotavaa ja huulipunaa. Inspiraatiolehtiä, leikkeitä ja kirjoja. Mitä löytyy teidän työpöydältä?

/On my table...

Kommentit

Nannil (Ei varmistettu)

Magnesiumin käytön ymmärrän, mutta miksi tarve juuri työpöydällä? Nää videosi on ihania, toi hyvän fiiliksen iltaan!

Coco
Coco Sweet Dreams

Koska en muuten muista ottaa. :) kun se on vierellä niin muistuu. Mun pitäisi kyllä syödä muitakin vitskuja mutta prosessi on vielä vähän vaiheessa, oon tosi huono näiden kanssa. :( 

Tiia KR (Ei varmistettu)

Oma työpöytäni on aseteltu myös ison ikkunan eteen olohuoneeseen, josta näkymä on suoraan takapihaltamme alkavaan metsään. Koitan pitää pöydän mahdollisimman puhtaana kaikesta tavarasta, mutta usein siihen kertyy pikkuautoja tai vahaliituja lasten leikkien tiimellyksessä. Pöydän viereen haaveilen isosta kukasta, kuten sinullakin, mutta meillä usein kukkaruukujen multaa kaivellaan pienillä kaivinkoneilla tai kukat saa muuten vaan runtua pikkupojiltamme:) Pysyykö teidän lapset pois kukkien kimpuista?:)
Blogistasi on tullut minulle "pieni matka" jonnekkin muualle, Ihastelen kauniita kuvia, yksinkertaisia asetelmia ja tyylisi esim. kodin suhteen liippaa läheltä omaa makuani. Betoniruukut terrassille on tämän kesän must have!
Hauskaa lähestyvää viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei ihana Tiia ja suuri kiitos kommentistasi - tulin todella hyvälle mielelle! <3 Tuo minun suuri kasvi on saanut alussa monta kertaa siipeensä, mutta alkuhuuman jälkeen lapset ovat pysyneet siitä erossa. Päällimmäiseksi olen laittanut sellaista ruukkusoraa...tyttöni (3v.) alussa nappasi soraa usein kouraansa ja leikki niillä, mutta muutaman kiellon jälkeen on jättänyt senkin rauhaan. Ehkä menee siis hetki, että lapset tottuu... nyt kasvi on vähän niinkuin perheenjäsen, jota kohdellaan kauniisti. Kasvi antaa raikkautta kotiin, enkä osaisi olla enää ilman sitä - suosittelen kyllä suuresti.

Hei!

Tykkäsin! Ihastuttava Video, Kiva miljöö&ympäristö ja Siisti Työpöytä Sinulla. Meillä kyllä makuasiat sattuvat samanlaisista trendeistä, tuotteista tykätään. Minun työpöytäni vaihtelee, keittiössä tai olkkarissa sohvalla tai pöydän ääressä. Magnesium Keittiössä ja muut vitamiinit. Käden ulottuvilla; AINA Muistilappuja&Kynä, Naposteltavaa ja huulikiilto ehdottomasti, lehtiä,kirjoja,mustilehtiö&leikkeitä, kynä, kännykkä, langaton hiiri ja syömistä&juomista tarpeen vaatiessa. Runsaasti kiiinnostavia Asioita&Ajatuksia&Tauko. Hitaasti&Yksinkertaisesti eteenpäin askel kerralaan....

UusiTredi Bloggareilla..... Vieläkö pitäs Videoita lisätä hahah En osaa vielä perusasioitakaan. Minulla menee vielä opetteluun käyttää näitä bloggauksen työkaluja. Auttakaa Ihmettelevää Aloittelijaa, Ihanat Bloggarikonkarit Miten Lisään Blogini Sivuun kuvia. Pitääkö minun ottaa Instgram käyttöön kuville?

Kivaa&Reipasta Viikonloppua!

 

Kommentoi