Vieras Helsingistä

Lauantaiaamuni alkoi aurinkoisesti minulle tyypillisellä viikonloppuaamupalalla. Minusta on ihanaa, kun luokseni tulee vieraita ja en yleensä mieti paljoakaan mitä kaikkea tehdään sillä kaikenlainen tekeminen menee mielestäni luonnostaan fiilisten mukaan. Pyysin ystävääni kuitenkin pakkaamaan uikkarit mukaan, sillä voisimme mennä avantouimaan. Jos siis mietit tekemistä, niin päivämme kulku on hyväksi havaittu idea Turkuviikonlopulle. Ystäväni on varmasti teillekin tuttu, ihana Carita Char and the City -blogista.

Olemme Caritan kanssa tunteneet jo ennen blogejamme ja niin hassua miten nopeasti aika on mennyt jo siitä, kun me molemmat aloitimme blogityöt ja mitä kaikkea sen jälkeen on tapahtunutkaan. Elämäntilanteet muuttuvat mutta ystävät säilyvät, se on tärkeintä.

Hain ystäväni linja-autoasemalta ja vietimme aamupäivän keskustan kahviloissa ja kaupoissa.Minulle hassua kyllä, ystäväiseni ei ole ennen käynyt avantouimassa, joten minä vanhana konkarina vein hänet tietysti lempipaikkaani uimaan ja saunomaan kaupunkikierroksen jälkeen. Villa Järvelä on mielestäni Turun seudulla idyllisin paikka tälle.

Lounassalaatit nappasimme mukaan Powausta ja voi pojat miten hyvää! Mielestäni tälläiseen rentoon viikonloppuun ei tarvita paljon suunniteltua ohjelmaa, rentoa oleskelua ja kuulumisten vaihtoa. Ehkä parin tunnin päästä otamme kyydin vielä keskustaan ja mennään taas syömään. Ihanan huoletonta viikonloppueloa täällä tänään.

Voikaa hyvin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *