Vietin täydellisen päivän sinun kanssasi

Coco Sweet Dreams

Aurinko paistoi tänään hetkellisesti, me tehtiin pieni bussiretki lasten kanssa ruokakauppaan. Ostin paljon viikunoita, olen ihan koukussa niihin. Kassan vieressä lehtihyllyllä oli Trendi ja sillä hetkellä muistin että lehtihän on se uusin ja sieltä löytyy pieni kotijuttu. Se josta vihjasin aikaisemmin. Vitsit, että jännitti!

Kivan päivän päätteeksi haimme kukkakaupasta tosi ison kukan ja poika sai viereisestä kaupasta uuden veturin. Käveltiin käsi kädessä pitkin jokirantaa kotiin syömään. Ihanan kiireetöntä tämä kotiäitiys. Toisinaan. :)

Kukka on jo maljakossa ja minä istun nyt sohvalla viikunasalaattia lautasella. Poika katsoo Pikku Kakkosta ja vauva on kiivennyt tyhjään äitiyspakkaukseen - istuu tönöttää nyt siinä. Tuo pahvilaatikko täyttyy pian liian pienistä vauvanvaatteista ja jatkaa matkaansa.

Suloista iltaa!

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Onpas komean kokoinen hortensian oksa ja kauniin värinen. Kiva kuulla että siellä on aurinkokin näyttäytynyt, sillä täällä on satanut tänään koko päivän räntää! Joten leikkokukat piristävät kummasti ja tuo pienesti kesää sisälle :)
Tuo mainitsemasi lehti on kyllä kauppareissulta hankittava :)

Lola / sädehtien (Ei varmistettu) http://sadehtien.blogspot.fi

Onpas kiva :) Nappasin tänään ruokaostoksilla heräteostoksena uuden Trendin myös matkaani. En vielä ehtinyt syventyä siihen, mutta nyt piti heti kurkata "sitä" juttua. Kaunis aukeama, onnittelut! :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Kävin äkkiä siwasta hakemas lehden kun luin sun blogin, kiva pikku juttu!
Oikein onnistunut!
Harmi olisin niin halunnut nähdä teidän kotia enenmmän. Minua kiinnoistaisi
nähdä tämän väliaikasen kodin keittiö mitäs olet sinne keksinyt?
heh jos vaikka sais jotain ideaa omaani : )

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, Hortensiat ovat niin kauniita. Täytyy istuttaa sellaisia omaan maahan, syyshortensia sieltä jo löytyykin. Kukat on aina hyvä valinta. <3

Lola, kiitos. Oli kyllä niin jännää nähdä juttu kokonaisuudessaan.

VIIRU, meidän vuokrakodin keittiö on oikeastaan ihan kauhee. Siis siinä on sellaisia suunnittelun kukkasia et voi hitsit. Ihan ok se on ulkonäöltään, valkoiset kaapit, vähän tammea ja musta kivitaso. Ei siinä ole oikein mitään ihmeellistä, enkä ole sinne mitään kivaa edes keksinyt. Ehkä mä joku päivä innostun ottamaan siitä kuvan. Sinun iloksi! ;)

Sini - nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Heti piti kurkata tuo juttu, kun Trendi oli tuossa pöydällä vieressä! Kaunis aukeama, siitä välittyi kyllä mielestäni sama tunnelma kuin mitä täällä blogissasi on - siis tykkäsin! Aina kyllä yllättää omalla nimellä esiintyminen lehdessä, kun blogissa on tottunut siihen, että nimi on jätetty ulkopuolelle, mutta kai se on vain pakollista noiden lehtijuttujen yhteydessä. Sinulla on kyllä taito luoda pienilläkin asioilla väliaikaisesta vuokrakodistakin todella kaunis! Miten remontti etenee, olisiko sieltä mahdollista nähdä kuvia? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Sini, kiva kuulla että pidit! Mä olen joskus aikoinaan tehnyt päätöksen etten esiinny blogissani omalla nimelläni, joten pysyn siinä päätöksessä.  Remontti etenee kauheen hitaasti, täytyy ottaa kuvia! Mitään uutta pintaa ei periaatteessa vielä ole, vaikka seinää ja kattoa on levytetty. Niihin tulee vielä tasoitus ja valkoista maalia. Keittiö on päätetty, se tilataan ihan pian. Myös parketti on päätetty. Kylppärin laatat vielä suuri kysymysmerkki, ei mitään hajua...

Kommentoi