Vihdoin sohva

Coco Sweet Dreams

Sohvaa tässä ihailen.

Tiedättekös, me oltiin kesästä 2014 saakka ilman varsinaista sohvaa, joten tämä ihanuus on todellakin odotettu kaluste olohuoneessamme. Jossain välissä olin jo aika varma, että meille tulee nahkasohva, mutta kun eräänä päivänä käppäilin Koodissa ja näin seinustalla uuden Adean Band-sohvamallin* tummanharmaassa värissä - olin heti myyty! Tumma savunharmaa väri on uskomattoman kaunis ja ihastuin myös sohvan siroon malliin. Pähkäilin pitkään sohvakankaan kanssa, mutta päädyin sellaiseen päälliseen, jonka voi heittää pesukoneeseen - tulen postaamaan vielä  tarkemmin päällisestä ja kunnollisia kuvia on tulossa paljon lisää!

Nyt raivaan olohuoneeseen tilaa, sillä juuri nyt meillä näyttää tältä:

 

Lapset rakensivat taas majan. Pojun talo on pahvilaatikossa, tyttö asustelee daybedin alla. 

 

/ Finally we bought a new sofa, Adea Band C215 cm and we are soooo in love!

 

*Adean Band C215 cm sohvasta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

 

Kommentit

iDiS & iNTeRiÖÖRi (Ei varmistettu) http://idisjainterioori.blogspot.fi/

Band on kyllä todella ihana sohva ja kiva nähdä sellainen nyt tummanakin versiona eli lisäkuvia odotellaan :) Kuolaan tuota Daybedia, meillä on tarkoitus tehdä sellainen itse tässä lähiaikoina, saas nähdä mitä tulee!

Coco
Coco Sweet Dreams

Lisäkuvia on tulossa tuota pikaa. Täällä Turussa oli PopÅ:lla tosi kiva daybed, jonka BEdesign oli valmistanut... minulle  tulikin idis tehdä samantapainen terassille.

Band on tosiaan ihana sohva, tykkään noista uusista kapeista käsinojista erityisen paljon. <3

Kommentoi