Kotona auringossa

Mitä ihaninta Ystävänpäivän iltaa! Toivottavasti teillä on ollut ihana päivä ja olette saaneet mukavia ystävänpäiväntoivotuksia. Ystävät ja läheiset eivät ole mikään itsestäänselvyys ja tätä tosiasiaa usein mietin tälläisinä merkkipäivinä. Olen todella onnekas ystävistäni, joita on kerääntynyt muutamia elämän varrelta, joiden seurassa saan olla täysin oma itseni, itkeä, nauraa ja höpsötellä.

Usein mietin myös sitä, miten jotkut ihmiset ovat tulleet elämääni tietyllä ajankohdalla ja millainen merkitys sillä on ollut. Uskon paljon vetovoiman lakiin ja siihen kuinka vedät haluamiasi asioita puoleesi erityisesti ihmissuhteissa. Mielestäni kaiken tarkoituksen ymmärtää vasta jälkikäteen. Mitä haluaa ja mitä ei halua. Millainen on toiselle ja miten sinua tulee kohdella.

Jotkut ihmiset tulevat vain käymään elämässämme ja jotkut pysyvästi jäädäkseen. Tulevat he sitten jäädäkseen tai hetkeksi viipyäkseen on meidän maailmamme pysyvästi muuttunut noiden kohtaamisten myötä. Näistä viipyilijöistä ja pysyvästi jääneistä ihmistä on aina vain viisaampi ja oppineempi. Huomenna minä olen taas yhden päivän viisaampi.

Hyvää Ystävänpäivää, pidetään suhteistamme hyvää huolta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *