Viikon vinkki

Viikon vinkit jatkuvat ja tällä kertaa olisi vuorossa olohuoneen sohvapöytä, joka koki pienen muutoksen sen jälkeen, kun laitoin betoniset puutarhan reunapalat terassipöydän jaloiksi.

Tykkään tosi paljon tälläisistä pienistä kodinremonttitöistä. Vaikka olenkin aika pieni ja hintelä, niin hyvin oikeilla työvälineillä ja mielikuvituksella saa ja pystyy kaikenlaista tekemään. Instastoryssa vilahtikin tänä viikonloppuna tekemäni pikkuterassi ja betoniset portaat.

Tästä projektista voisin kertoa myöhemmin enemmän, sainkin paljon kyselyitä miten ne tein. Kerron mielelläni näistä kodinremonttijutuista teille mutta muistakaahan, etten ole rakentamisen ammattilainen, toki ei se mitään rakettitiedettä ole. Kunhan tekee rauhassa, turvallisesti ja hyvillä työvälineillä, niin all good! Ja muistaa pyytää apua, kaikesta ei tarvitse eikä kuulukaan selvitä yksin.

Nyt päätin hieman korottaa sohvapöytää ja marmorin alle sahasin valuputkesta sopivat jalat. Maalasin putket ensin kalkkimaalilla, jotta pinnasta tulee vähän röpelöinen. Sen jälkeen maalasin ne mustalla, annoin kuivua ja asensin paikalleen. Ovat kuin patsaat koko komeudessaan paikassaaan. Todella edullinen ja helppo tapa muuntaa vähän sisustusta. Pöydän kanneksi voi laittaa vaikka pyöreänkin kannen, minulla nyt oli tuo alunperin keittiönpöydän taso, joka oli tähän kotiin ruokailutilan pöydäksi liian pieni mutta ihan täydellinen kooltaan olohuoneeseen. Valuputken voi toki myös niin sanotusti päällystää, jossain olen nähnyt että tälläiseen oli laitettu puurimotusta – ihana olisi sellainenkin.

Nyt on olohuone loistaa kaunista vähäeleisyyttään, kun otin matotkin vaihteeksi pois. Lattiat on pesty ja kesää on kivaa viettää vähän kevyemmällä sisustuksella.

Kivaa uutta viikkoa! Ottakaahan instatilini seurantaan, nimittäin ensi viikolla on tiedossa pieni reissu pitkästä aikaa.

Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *