Viikunapuu takkahuoneessa

Coco Sweet Dreams

 

Jes.

Siinä se on, oma viikunapuuni. Puu lienee yksi tämän kesän trendikkäimmistä  kasveista, mielestäni se on myös yksi kauneimmista ikinä. Sisustuselementti, joka tuottaa satoa. Ehkä.

Toinen viherkasvini on nyt hengaillut ulkona, keksin lapsille puuhaa - ovat suihkuttaneet sitä suihkupullojen kanssa ihan intsinä. Pienestä se ilo irtoaa niilläkin.

Takkahuone on kokoajan muutosten kourissa, en ole keksinyt vieläkään sitä parasta järjestystä, siellä on ollut työpöytää, nojatuolia ja sohvaakin. Toisaalta meidän kotona sisustus elää kokoajan, eikä valmista tule koskaan.

Kiitos muuten paljon "ollaan tässä ihan vaan me" -postauksen kommenteista, ootte ihania ja niin ymmärtäväisiä. <3 

Kaunista viikkoa, on helatorstai ja kaikkee!

/I'm in love with my fig tree, it's super cute!

 

Kommentit

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu) http://kaikkimitahalusin.indiedays.com

Viikunapuu on söötti! Itse sain inspiraation töissä olevasta isosta pullealehtisestä kasvista - tahtoisin kovasti samanlaisen, mutten tiedä mikä se on eikä ainakaan Bauhausissa vastaavia näkynyt. Oikein sellainen tyypillinen kasarikasvi.

Ostin myös samantyyppisen palmun hetki sitten, yksiveemme syö siitä jatkuvasti multia :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka. :)

Julkisissa tiloissa näkee muuten tosi usein kivoja ja suuria kasveja, mäkin haaveilen sellaisesta isolehtisestä - tiedän ehkä mitä tarkoitat, olen ehkä nähnyt täällä Turussa yliopistolla vähän samanlaisen. Kasarijutut lienee nyt kova villitys, hauskaa. :)

Kooka (Ei varmistettu)

Pakko tulla kommentoimaan, että teidän koti on &lt;3 aivan ihana! Niin mun tyylistä. Kiitos inspiraatiosta, ihanista kuvista ja blogista :)
Psst, mistä tuo musta kukkaruukku on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon kun kommentoit! Ihanaa kuulla, että olen onnistunut inspiroimaan sinua. <3 Musta kukkaruukku on Plantagenista, löydän sieltä aina kaikenlaista kivaa, kuten tuon viikunapuun ja ulkona hengailevan viherkasvinkin. Nyt olen vähän tsiikaillut siellä sellaisia pyöreitä betoninvärisiä ruukkuja - sellaisia suhteellisen isoja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kiitti! Hitsi, oon kuullut jostain et plantagenin kukat ois jotenki rupusia ja sen takia ei oo tullut siellä paljoa vierailtua. Täytyypä piipahtaa siellä oitis :)

Kommentoi