Viimeinen salaatti

Coco Sweet Dreams

Keksinpäs aika rankan otsikon, olen kyllä edelleen salaattityttöjä, tämä nyt vaan taitaa olla se viimeinen ateria meidän parvekkeella. Olen jo aika monessa asiassa funtsinut että tämä ja tämä on se viimeinen juttu tässä kodissa mitä teen ennen kuin me muutetaan. Muutto kokonaisuudessaan kauhistuttaa!

Mun salaattiin tuli ihan perusjutut, salaattia, avokadoa, tomaattia, kurkkua, viinirypäleitä ja parmankinkkua. Kastikkeeksi omaa suosikkiani: kiinalaista salaatinkastiketta.

Me ostettiin viime vuonna vähän extempore tuo valkoinen pöytä Ikeasta. Se oli niin hullun edullinen  - kolmekymppiä ja Toy-tuolien kanssa just mainiot. Tuolit menevät myös pöydän alle jos sikseen tulee.

Kesä sais tulla jo. Sitä odotellessa...

Kommentit

Pakko kysäistä onko nuo farkusta tehdyt lautasliinat?

Meinaan nyt taisin keksiä mihin käytän rikkinäiset Zaran farkut (en raaskinut heittää pois) kun niin tykkään niiden sinisestä sävystä :)  

JohannaT (Ei varmistettu)

Sais tosiaan tulla.. Olen tulossa sinne viikonlopuksi ja ilahduin, kun kurkkasin lumitietoja; siellä 3 cm, meillä kun on taas täysi talvi parin päivän pyryttämisen jäljiltä. Turkuun siis hakemaan vähän kevätmieltä :)
Onko muuten Tintå sellainen paikka, johon voisi mennä lauantai-iltana lapsen (4v) kanssa illalliselle? Vai suosittelisitko jotain muuta paikkaa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Lora, ne ovat kyllä farkkua - ovat lexingtonin. Mutta ilman muuta hyvä idis olisi tehdä sellaiset itse! Vaikka sellaiset tilkkutäkki -tyyliset.

JohannaT, toi lumi on ihan tyhmä juttu - sitä ei vielä hetki sitten ollut täällä oikeastaan yhtään, nyt sitä löytyy. Onneksi keskusta on liki lumeton juuri nyt. Hmm, Tintå on viikonloppuisin ihan täynnä - sinne saa odottaa pöytävarauksia melkein kuukauden jos haluaa viikonloppuna pöydän. Se on aika pieni paikka ja ihmisiä täynnä, joten lauantaina siellä ei ehkä ole niin hyvä lapsen kanssa. Jokirannassa ehkä Aurora on helppo ruokapaikka lasten kanssa - siellä on myös leikkihuone jos sille on tarvetta. ;) Aurora sijaitsee radisson bluen alakerrassa ja siellä on huomioitu lapset ihan kivasti.

JohannaT (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä :)

Bongasinkin nuo Lexingtonit Stockkan sivuilta. Vastaavantyylisestä kankaasta tehty tyynyliina oli aika kiva myös. Löysin myös tämmöiset kätsyt :

https://stockmann.com/p/fi/MYdrap-Lautasliinarulla-25-kpl-20-x-20-cm/170998/124210/11392?itemId=160245

 

Mulla on näköjään joku farkunsininen vaihe menossa näin kevään kynnyksellä :)

Tsemppiä pakkailuun!

Kommentoi