Viimeisimmät

Coco Sweet Dreams

Muutamia, lähinnä Photo Boothilla napsittuja kuvia alkuvuodesta. Kuntoilukortti on hommattu ja jouluisia ruokia syöty.

Olen jo pitkään miettinyt että hiukseni napsittais poikki. Sellainen siisti polkkatukka ehkä...? Se malli sopii minulle, mutta olen kasvattanut hiuksiani jo monta kuukautta, ovat jo aika pitkät. Hmm... täytyy viel tuumailla.

Yksi jänskä juttu on se että löysimme viime viikolla ne laatat kylppäriin ja pikkuvessaan, tuossa ne nyt ovat. Muistan ihastelleeni jo vuonna 2007 mosaiikkilaattoja ja nyt meille tulee siis lattiaan ja seinään sitä. Kylppäristä tuleekin ihan tumma ja pikku vessaan tulee vain valkoista mosaiikkia. Laatat ovat Pukkilasta. Pinta on ihanan matta, todella kaunis! Ei mitään koristeita tai tehosteita. Minun täytyy vielä postata pari inspiskuvaa, joita katselin.

Niin jänniä nämä uudet jutut omaan kotiin.

Oh no, nyt täytyy siivoilla "joulukuusi" pois. Tyttö meinaa syödä neulasia lattialta. ><

Heipat!

Melody Gardot – Baby I'm A Fool

Kommentit

VIIRU (Ei varmistettu)

Ihanat noi mosaiikki laatat!!!! Minkäväriset saumat teillä tulee isoon
kylpyhuoneeseen?? Ja musta kylppäri olen todella vihreä nyt : )
Kuulostaa aivan mahtavalta!!! Mistä saat noita ideoita??
Monesti luen sun blogia ja ihmettelen miten keksit kaikkea ja
höh ! miten minulle ei tullut tuollainen mieleen??
Jos viitsit laittaa niitä sun inspis kuvia näytille ois tosi kiva nähdä!! Sun vanha blogi ei näy pystyykö sitä korjaan? ja jos sulla on inspis kuvia mulla on sun blogi niin uusi kuin vanha saan aina ihania ideoita kun katselen sun kuvia niin ruuasta kuin
sisustuksesta, heh sun pitäis tehdä sisustus kirja vaik sun blogista!!! :)
Miten se remontti muuten edistyy onnistuiko seinät ja miltä aikataulu
näyttää??

LPP (Ei varmistettu) http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Minuakin houkuttaisi tuo polkka, mutta ei taida hiuslaatu antaa periksi.. Liputan siis polkan puolesta :)

Jonanna (Ei varmistettu) http://omakotionneni.blogspot.fi

Vitsit kuinka nättejä kuvia taas! Ja laatat, hienoja ovat :)

Vierailija (Ei varmistettu)

onpas sun hiukset kasvaneet todella nopeasti. Leikkaa vaan se polkka, se sopii niin hyvin ja kasvavat ne hiukset siitä taas. Kivat laatat, saa sitten pyyhkeillä, saippuiolla yms muokattua ilmettä mielin määrin.

EllenM (Ei varmistettu)

Ihania laattoja olet valinnut ja taas niin nättejä kuvia! Milloin tulee postaus teidän valitsemastanne lattiasta ja uudesta keittiöstä?Niitä täällä jo into piukeana odottelen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Polkka sopii sinulle varmasti, mut vähän sääli leikata pitkä , kaunis tukka.

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Kuntokuuri on aloitettu täälläkin, toivotaan että se kestää kauemmin kuin tammikuun. Tosi kivan näköiset nuo laatat, en malta odottaa miltä lopputulos näyttää! Tumma kylppäri on varmasti ihanan tunnelmallinen! :)

-Iidy- (Ei varmistettu)

Mä haluaisin kans sellasen polkan tai varmaan pakko kun tää pitkä tukka on niin kamala. Raskaus teki latvasta ihan hamppua, vähän harmittaa mut onneksi se kasvaa takaisin.

Mä ajattelin jotain sellasta et olis päältä vähän lyhyempi ja alta pidempi niin et tukan sais laitettua tuuheaksi helposti. Mut en sit tiedä.
Laita jotain kuvaa mitä ajattelit ni saisin kans jotain inpiratioo et millasta oikeestaan haluan kun en oikeen tiedä! :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Viiruska, oot kyl ihku! :) ideat lähtee monesti jostain inspiskuvasta/kodista. Tai joskus ihan vaan väristä, luonnosta, mistä vaan materiaalista, mikä miellyttää silmää. Katselen maailmaa aina vähän esteetikon näkökulmasta.

LPP, hotsittais kyl joo. Olen kyl jo aika kärsivällisesti kasvatellut hiuksia... Katsotaan nyt, voi olla et joku päivä vaan hermostun tähän lettiin ja marssin kampaajan tuoliin.:)

Jonanna, no kiitos paljon! Meit vähän jännittää miltä laatat sit näyttää isona pintana.

Vierailija, mul on ollut keskipitkät/polkkamalli monet vuodet, täytyy viel harkita. Mul oli pitkään teippipidennykset, nyt ne on otettu pois ja omat hiukset kasvaneet kivasti. Toki vähän kärsineet pidennyksistä...

ellenm, parketti me saatiin eilen tilattua,se tulee ensi viikolla. Postailen siitä sit varmaan ens viikonloppuna. About. Keittiö on vieläkin tilaamatta, on yks mittajuttu, kun pitää tarkistaa ja pari jutskaa miettii. 

Vierailija, no niin on... Ehkä mä viel pidän tän pitkän... Airotnou.

sini, samaa toivotaan täälläkin, ettei rahat mee kankkulan kaivoon. Huomenna ajattelin mennä heti aamusta treenaa. Kiitti!

iidy, mulla taas imetys tiputti paljon hiuksia, nyt on ihan hölmöt vauvahiukset ohimoilla. Mut kyl hiukset siitä kohenee. Mä ajattelin sellaista perusmallia, nippanappa olkapäille. Ei paljon kerrostusta, vaan aika tasainen mut kuohkea.

Kommentoi