Vimppa yö

Coco Sweet Dreams

Eilen vietettiin vimppa yö meidän vanhassa kodissa. Eniten tulee ikävä avointa yläkertaa - sitä meidän paikkaa minne saattoi jättää sängyn petaamatta ja nukkua tähtitaivaan alla.

No tänään vietin päivän muuttopuuhissa lihaksikkaiden muuttomiesten kanssa. :) Huomenna kuvaan teille jotain tästä nykyisestä vuokrakodista! Pidän tämän kodin tunnelmasta ja hengestä. Tässä on jotain hyvää.

Näihin kuviin ja uusiin tuuliin, hiiohoi!

Kommentit

www.uusikaunispaiva.blogspot.com (Ei varmistettu)

Paaaljon onnea uuteen kotoonne : )

Stockholm by me

Vanhasta asunnosta muuttaminen on aina jotenkin tosi haikeeta vaikka olis mitä kivaa uutta kämppää luvassa. Niin paljon muistoja kuitenkin "tässä se-ja-se oppi kävelemään" jne. Tsemppiä teille muuttoon, odottelen uteliaana kuvia uudesta asunnosta! :) Terkuin Veera

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin.:)
Miksi lilyn sivut aukeaa niin hitaasti muihin blogeihin nähden?

Coco
Coco Sweet Dreams

thanks, uusikaunispäivä! :)

Veera, joo todellakin. Onneksi on ne muistot ja paljon kuvia takataskussa. <3

Vierailija, kiitti! :) En mä vaan tiiä? Mulla ne nyt ainakin aukes ihan hyvin. Toivottavasti ongelma ois vaan ihan pikainen...

Vierailija (Ei varmistettu)

tuo teidän koti vaikutti tänne niin upealta ja lähes täydelliseltä, en ise varmaan koskaan olis voinu muuttaa pois! niin hienon näköstä ja tuo yläkertakin kiva, ja kattoikkunakin siellä! no mutta kyllä se uusi kotikin varmasti hieno on, varsinkin sinun sisustamana! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

awww, thanks! Me ollaan jo toivuttu vanhan kodin "menetyksestä", kivaa että tulee uusia tuulia kotirintamalla. :)

Kommentoi