Vuokko

 

image.jpg

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Silmäasema

Vuokkohan se pääsi sitten suosikikseni Silmäaseman Marimekko-kehyksistä, kuten suurin osa arvasikin tässä postauksesssa. Se oikea malli löytyi Silmäaseman tyylikonsultin avustuksella, häneltä sain paljon hyviä vinkkejä kehysten valintaan. Sen opin, että rohkeutta tarvitaan päätöksen tekoon. Ei kannata olla liian arka, vaan luottaa rohkeasti siihen omaan intuitioon.

Pieneen päähäni sopii parhaiten sirot kehykset ja näissä Vuokoissa ihastutti sirouden lisäksi väljä malli. Ihanan erilainen, vähän rohkeakin ja 70-luvun tyylinen. Toisinaan vitsailen, että näytän vähän isältäni hänen nuoruusvuosiltaan.

Minulla on miinusta noin -0,75 ja pärjään ihan hyvin ilman lasejakin, mutta miten ihanaa onkaan nähdä kaikki yksityiskohdat tarkemmin ja terävämmin, ihan uusi maailma avautuu uusien lasieni kautta. Säätöjen jälkeen lasit pysyvät napakasti päässäni ja tuntuvat hyvältä. Näkökenttää ei haittaa sangat eikä kehykset.

Sain arpoa teille lahjakortin Silmäasemalle ja voittajaksi valikoitui korhoanna, onnekkaalle voittajalle on laitettu sähköpostia. Onnea!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *