Wanted: Leikkimökki

Coco Sweet Dreams

Ajattelin turvautua teihin ja kysellä mistä löytäisin kuvan pahvisen mökin? Poikani tykkää piiloutua kaikenmaailman koloihin ja hän olisi maailman onnellisin synttäripoika tuossa värikkäässä mökissä. Värikkäät jutut ovat yleisesti myös pojan mieleen. Paloauton punainen lempiväri.

Tuo kuvan mökki majailee Riiassa. Kuvasin sen yhdessä sisustuskaupassa enkä tietenkään kysynyt mökistä mitään...

Mökkiterkuin,

coco

Kommentit

ToveM (Ei varmistettu)

http://www.digsdigs.com/cardboard-play-house-villa-julia-by-magis/
Tässä mustavalkoinen cardboard playhouse

Vierailija (Ei varmistettu)

No eiväthän nuo linkitetyt nyt varsinaisesti koskeneet kyseistä mökkiä. Tässä:

http://www.driade.it/home.php?idT=5&idST=9&idP=1788&idC=7&am...

http://www.kidsmodern.com/product/1000253/

Minimii (Ei varmistettu)

http://houm.fi/product/38/casa-cabana-leikkimokki ja tätä saa myös rakettina! Oisin itse rakastanut vastaava pienenä likkana. Poikasi tykkää varmasti! Mökin voi myös koristella tussein ja tarroin. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Aww, kiitos nopeasta toiminnasta! ;) Noi valkoiset mökit ovatkin tuttuja, mutta toi kuvan mökki on siis Driaden (Drieade Kosmo) ja suunnittelija Vittorio Locatelli. Nyt täytyy vielä selvittää hinta ja toimittaja.

Coco
Coco Sweet Dreams

Nyt löytyi vielä hinta ja se kipusi pariinsataan euroon. Jopas on pahvitalolla hintaa... uskaltaako hulivili poikaa päästä tuollaiseen taloon.

J. (Ei varmistettu)

Melkein tilasin omille viikareille juuri viime viikolla valkoisen rakettiversion, kunnes tulin järkiini. Isosta pahvilaatikosta on riittänyt pikkumiesten leikkeihin iloa jo monta päivää, ja sitä saa pojat mielikuvituksensa mukaan itse tuunata. Eikä maksanut mitään :)

Sirkustirehtööri (Ei varmistettu)

Osta ikean sirkusteltta..siinä on punaistakin väriä. Lapset on meillä itse kääntäneet sen ylösalaisin raketiksikin :) Eikä maksa kun parikymppiä..ja kestää enemmän kuin pahvimökki.

Sirkustirehtööri (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

Valkoisia pahvitaloja(jotka voi vaikka sitten itse maalata) valmistaa ainakin Calafant. Heillä on paljon myös pienempiä malleja, linnoja, intiaanitelttoja, autoja etc. En tosin tiedä onko saatavilla tai voiko tilata Suomeen, koska asun ulkomailla.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne pienet Calafant -talot ovatkin jo tuttuja. Googletin niin löytyi myös sellainen mihin mahtuu sisään. Esim. tämä: http://www.calafant.de/en/calacasa-playhouse.html

Muistelisin joskus nähneeni Gaudete Kidsin verkkosivuilla valkoisia pahvisia leikkitaloja joita lapsi voi värittääkin.

Kävin kurkkasemassa mutta tällä hetkellä niitä ei näyttänyt olevan tarjolla. Ehkä kannattaa kysäistä heiltä onko tulossa?

Olet kyllä niin taitava käsistäsi, että varmaan loihtisit itsekin jonkun hienon talon poitsulle :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluatko, että mökki on oikein hieno ja arvokaskin? Kun mulle tuli mieleen, että sellaisen vois tehdä isosta pahvilaatikosta. Voisitte yhdessä maalata ja koristella mökin. Sitten sillä voisi leikkiä oikein kunnolla :)
Tietty toi sun idea miellyttäis varmasti enemmän aikuisen silmää :)

Laura1 (Ei varmistettu)

Hei,

tuli mieleen vaan, että voisiko tuollaisen vaikka rakentaa vanerista, niin silloin se olisi hieman kestävämpi? Kai veneria voi maalata, en tiedä, en ole kovin hyvä nikkaroimaan :)

Nuo pahviset ovat kyllä tosi hienoja.

t. Laura

Vierailija (Ei varmistettu)

Jokin aika sitten LIDLissä oli myynnissä pahvinen koottava leikkimökki, jonka seinät lapset saavat itse värittää. Harmittaa kun jäi ostamatta, oisko ollu parikymppiä hinta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyväntahtoinen tarkoitukseni ei suinkaan ole ohittaa alkuperäistä kysymystä ja ideaa, mutta mieleeni pongahti tämä ( http://www.timeoftheaquarius.com/2010/11/poyta-ja-liina-tai-siis-poytali... ) hieman erilainen majaidea, joka on hienosti sovellettavissa omannäköiseksi :)

TT (Ei varmistettu)

Täällä näyttäsi olevan, en valitettavasti ehtinyt selvittää toimittavatko Suomeen.
http://www.designtoday.eu/en/3/driade-kosmo_ndebele.html

Isla (Ei varmistettu)

Moi,

en tarkastanut, onko joku jo ehdottanut kids on roofin pahvimökkejä, joihin mahtuu myös sisälle. http://www.kidsonroof.com/new/index.php?page=1

BTW love your blog

MS (Ei varmistettu)

Tällä viikolla Turun Forumissa aukeaa Punainen Norsu -lastenliike. Kävelin sen ohi aamulla ja näin siellä pahvisen talon! Mahtavatkohan myydä sitä... Onnea etsintöihin. :)

Kommentoi