weekend getaway

Coco Sweet Dreams

Siinä se meni, viikonloppuni. Mistä aloittaisinkaan...

Olin yhdistetyllä työ-ja huvimatkalla Tampereella. Intensiivisen perjantai-iltapäivän jälkeen Mike nappasi minut kyytiin ja hurautettiin ihanan tunnelmalliseen ja aina niin seesteiseen kotiin. Heti ovella vastassa oli rakas ystäväni Maj lapsineen. Minulle ojennettiin ensikättelyssä Hama-delfiini ranskan lipun väreissä, Hemppa-tädille tuli heti roska silmään. Jatkoimme iltaa iisisti rupatellen ja kaupungillakin käännyttiin. Sitko on minulle jo tuttu paikka pizzoistaan, suuresti suosittelen edelleen.  

Lauantaiaamuni valkeni pienen pojan hellään pusuun ja taisin saada heti aamutuimaan jonkin prinsessakruununkin päähäni. Leijailin tyytyväisenä valmiiseen pöytään banaanipannareiden ääreen. Ai että. Menen usein ihan sanattomaksi, kun minua hemmotellaan, muistinkohan edes kiittää? <3

Lauantaina piipahdimme vielä ostoksilla, tein hyviä löytöjä ja tehokkaan päivän päätteeksi suuntasimme vielä ensi kertaa Armakseen, jestas miten hyvää ruokaa! Menkää sinne, jos olette mestoilla. Penttilän perunarieskaa pekonilla ja armas salaatilla, no nam! :)

Niin, että KIITOS ystäväiseni! Myös te kaikki siellä ruudun takana. Mitäköhän sitä pieni ihminen tekisikään ilman hellyyttä ja huolenpitoa osoittavia ystäviä ja läheisiä?!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen asu noissa kuvissa! Voitko laittaa mistä takki ja kengät ovat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Minun takkini on Dixi Coat -merkiltä ja kengät Dinsko. (Maj:n takki Zarasta, kengistä ei just nyt tietoa.)

Wilhelmiina_p (Ei varmistettu)

Siis te molemmat olette niin ihania tyyppejä, mun lempibloggaajiin kuulutte!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei ihana, itte oot! :)

Kiitos. ^ ^

Kommentoi