Weekend snapshots

Coco Sweet Dreams

 

 

Hyvää iltaa!

Viikonloppuun on mahtunut vaikka mitä! Kivoja juttuja on luvassa ensi viikolla tänne blogiin. Kalenteri on täyttynyt jo monen moisesta, sellaista tämä kevät aina on - loppuvuosi onkin aikaa ottaa rennommin. :)

Reipasta viikkoa!

xxxx

 

Kommentit

Mm herkullisen näköinen kala-annos! Mullakin on kevät aina kovin kiireinen. Jotenkin sitä täyttää kalenterinsa helposti äärimmilleen. Juuri kirjoitin postauksen siitä, kuinka pitäisi muistaa sisällyttää myös vapaa-aikaa kalenteriin ja to do-listalle. Tsemppiä sun kevääseen! :) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä muistelen, että kevät on aina ollut kiireinen... oli sitten koulussa, töissä... missä vaan. Oikeastaan pieni kiire on kivaa ja pitää virkeänä.

Mä olin syksyllä työterveyspsykologin luennolla ja siellä kans painotettiin samaa, kalenteriin pitää kirjata myös vapaa-aikaa itselleen.... hänen vinkki oli laittaa kalenteriin merkille jo etukäteen vaikka koko vuodeksi vapaat päivät, jolloin ei tarvitse tehdä mitään. Veikkaan, että ihan hyvä systeemi.

Kyselijä :) (Ei varmistettu)

Hei, instagram-kuvassasi 7.2. sulla oli jalassasi aivan ihanat housut, ihastuin niihin todella. :) Mainitsitkin että ne ovat HM:n, mutta ovatko mitä materiaalia ja mahdollisesti edelleen myymälöissä?

P.S. Ihana blogi. Kulkeuduin jotenkin kurkkaamaan ja se on jäänyt seurauslistalleni. Tykkään erityisesti mahtavista valokuvistasi!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! Pitäisi löytyä... ostin omani reilu viikko sitten Turun Hansan H&M myymälästä. Materiaali on jotain trikoo-tyylistä... Alas päin levenevät housut ja halkio housujen lahkeessa.

Mikko – Private Blend

Tutun näköinen kylppäri ja hotelli ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tismalleen sama huone missä me oltiin. ;) Voi niitä aikoja. :D

Kommentoi