Well done sis

Coco Sweet Dreams

Le Bebe on saapunut!

Tiesittekö muuten, että Ranskassa on viinilistat sairaalassa, josta voi valita myös shampanjaa. Aika hassua. Nyt ollaan kuitenkin Suomessa, mutta minulla " kuinka kasvattaa bebe" kirja menossa. 

Minulla olisi viime viikosta paljon sanottavaa, mutta toteanpahan vaan, että tätinä olo on upeaa. Sukumme on kasvanut kauniilla vauvalla, jolla upeat paksut mustat hiukset ja oliivinvärinen iho. Vaaleahiuksisiin tottuneella mummilla on ihmeteltävää.

/I'm in love

Kommentit

annaandandyathome

Se on hauska kirja!

Sun tarvii hommata nyt pikkuiselle sen ensimmäinen, oma sisustuskirja, Aja baja vita soffan! 

Onnea <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Vaikuttaa aika hauska kirjalta, niissä tilastotiedoissa meinaan välillä nukahtaa (olen muutenkin laiska kirjojen lukija).

ja jooh, ehdottomasti eka sisustuskirja! :)

Taina L.

Voi ihanuus!!! <3 Jättisuuret onnittelut!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Taina! <3

ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Itku miten söpöt kuvat, niin pieni jalka ja pää :'-*

Coco
Coco Sweet Dreams

Hän on niin uskomattoman pieni. On myös hauskaa huomata joitain samoja piirteitä hänessä kuin minussa, meillä on samanlainen suu. :)

Katri_N (Ei varmistettu)

Äärettömän paljon onnea ihan teille kaikille! Allekirjoitan tuon, että tätinä olo on upeaa, sillä sitä se juuri on. :)

("Pakko" muuten vielä kysyä sitä, että oliko tuo viinilistajuttu tuossa kirjassa mainittu ja onko se siis ihan yleinen käytäntö Ranskassa...? Jäin vain miettimään).

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin on. <3

ja joo, viinijuttu on kirjassa mainittu, ei mitään sen tarkempaa tietoa. :)

LilyofFrance (Ei varmistettu)

Onnea pienen ihmisen syntymän johdosta. Se on aina ihanan ihmeellistä!
Hih, nyt kyllä täytyy kommentoida tuohon Ranskan sairaaloiden shampanjatarjontaan sananen. Synnytin omat lapsukaiseni täällä Etelä-Ranskassa jopa privaattiklinikalla, mutta ei kyllä näkynyt viinilasillisia, kuplilla tai ilman. Viinilistoista puhumattakaan. Ruokatarjoilu oli ehkä hivenen tyylikkäämpää kuin Suomen sairaaloissa (muistaakseni), mutta vesilinjalla mentiin! :) Ihanaa luksusta oli kuitenkin synnytystä seuraavana päivänä tarjottu kokovartalohieronta, joka kyllä sai ihmeitä aikaan ja kaikki kummalliset jumit poistumaan.
Vaikkei viinilistoilla siis voi kehuskellakaan, voin kyllä muuten suositella ranskalaista terveydenhuoltojärjestelmää, mikäli tarve jollekulle reissussa tulee.
Kiitokset mahtavasta, tyylikkäästä ja inspiroivasta blogista! Täällä kaukana on ihanaa lukea tarinoita kauniista arjesta ja joskus siitä juhlastakin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, mä veikkaan, että aika moni ottais sen kokovartalohieronnan viinin tai skumpan sijaan... alkoholi ei ehkä ole ihan number 1 heti sairaalassa, hehe. :)

mammaM (Ei varmistettu)

Onnea tädille!! Ihana vauva! ♡ Oma puolivuotias tuntuu niin isolta ja tämmösiä kuvia katsellessa meinaa iskeä uudestaan vauvakuume! ;)

Jännö jos Ranskassa on noin.. Täällä saapasmaassa sairaalassa ei saanut edes minkäänlaista mehua! Vesipullon ja aamulla joko (yökkö) teetä tai kahvia. Mies toi mulle mehupurkin päivässä joka oli tietty juotava nopeasti, koska sitä ei saanut minnekään jääkaapiin. Kyllä mun mielestä vastaa synnyttäneet ansaitsis kaikki myös lasin kuohuvaa! :)

Kommentoi