Yksinkertaisen kaunis

Juhlien jälkeen on ollut taas aika palata arkeen. Työpöydälleni on kerääntynyt huima laskupino, on paljon sellaisia tylsiä hommia, jotka vaan pitää hoitaa. Nyt on todellakin aika taas kohdata karu mutta sellaisenaan ihan kaunis arki. 

Talolla on tapahtunut paljon ja tuntuu, etten meinaa itsekään pysyä kaikessa perässä. Nyt talossani on jo kattokin valmis ja itseasiassa juuri tänään olisi jo mahdollista viettää harjakaisia! Rakennusala on kiehtova ja on mielenkiintoista seurata, miten taitavasti ja nopeasti hommat hoituu ainakin minun kohdalla.

Menu at Ouur7917_Low Res 72dpi JPG (RGB)_406934.jpg

 

Menu Space 21752_Low Res 72dpi JPG (RGB)_406935.jpg

Näissä kahdessa kuvassa on mielestäni kaikki mitä täydelliseltä olohuoneelta toivoa saattaa, toki pehmoista mattoa saattaisin kaivata ja niitä omia tärkeitä tavaroita; kirjoja, taidetta ja yleisesti elämää. Värimaailma, materiaalit ja muotokielet ovat kuitenkin kohdillaan. Lähtökohta on kohdillaan ja näitä sävyjä näkisin tulevassa talossani. Näyttää muuten nyt vahvasti siltä, että tuleva keittiö on kaikkea muuta kuin valkoinen.

Omaan olohuoneeseen tulee myös suuri ja näyttävä huonekasvi, kuvitelkaa alempi kuva ilman kasvia – fiilis muuttuisi heti. Näyttävät kasvit raikastavat kaiken tehokkaasti.

Ihana idea on myös ensimmäisen kuvan seinien sävyssa ja syvennyksessä, oikeastaan tila olisi aika perus ilman näitä kahta. 

Kuvat: MENU

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *