Yksityiskohtia

Coco Sweet Dreams

Sillä välin kun odottelen muuta perhettä kotiin pläjäytän tänne blogin puolelle muutaman kuvan. Pieniä yksityiskohtia kotoota. Me ollaan muuten siirrytty kahdenhengen peittoon ja tykätään sittenkin ihan hirveesti! Ihana.

Unia!

It´s all about the details...

Kommentit

Aava (Ei varmistettu)

Mistä mahtaa olla nuo mustavalkoiset tyynyt? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuplapeitto on kyllä tosi ihana ;) Meillä on ollut sellainen aina ja tosi outoa nukkua esim. hotellissa oman peiton alla. Tuplapeittoon on vaan melko suppea valikoima pussilakanoita. Mistä sä oot löytänyt kivoja? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Aava, mustavalkoiset tyynyt ovat Ikeasta. Valkoiset vuodevaatteet HM Home ja putkilotyyny myös Ikeasta. Värikäs tyyny on Missonin.

Vierailija, tuo valkoinen on tilattu HMltä, tilasin myös kerran Amara -nimisestä nettikaupasta: http://www.amara.co.uk/shop/luxury-bedding. Sieltä löytyi aika paljon just noita king size -kokoja.

http://kolmehuonettakeittio.blogspot.fi/ (Ei varmistettu)

Kaunista!
Tuplapeitto on parasta, meillä ollut aina yhdessä ollessamme ja jokunen aika sitten uusittiin entistä muhkeampaan! ;)

-S

http://onnelliset-kohtaa.blogspot.fi (Ei varmistettu)

Teillä on aina niin raikkaan näköistä ja kaunista! :) Ja tuo kahden hengen peitto on kyllä ihana! Meilläkin on kesäpeittona just tuollainen tuplapeitto, mutta nyt syksyn tullen on siirrytty paksumpiin peittoihin ja ne meillä on yhden hengen peittoina... Vähän jo ikävä tuplapeittoa!

H&M Homen lakanat on muuten tosi hyviä! Tilasin sun innoittamana sieltä tuplapeittoon pussilakanan ja se on ollut kyllä laadukas. Kestää pesua niin hyvin ja näyttää aina vaan niin hyvältä :) Kiitos vinkistä!

-E

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä myös tuplapeitto ja pois en vaihtas. Se näyttää muutenkin kauniimmalta, varsinkin kun en päiväpeitoista oikein perusta (koskaan löytänyt mitään sellaista pakkosaada-päiväpeittoa).

Tilaan pussilakanat H&M:lta tai sitten ostan Ikeasta niitä hyvälaatuisempia. Molemmat ovat yllättäneet positiivisesti! Myös Ellokselta ja Jotexilta löytyy jonkun verran tuplapeittoon pussilakanoita. Eipä se olis kyllä suuri homma itsekin sellainen ommella kahdesta lakanasta :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Tuplapeitto on kyllä ihana! Mutta itse pidän yhden hengen peitosta kun
ei silläkään meinaa tareta kun on niin vilukissa :) Ihana raikkaita kuvia
sisutus sopii jokaiseen vuoden aikaan raikkaudellaan.
Asiasta poiketen olen huomannut, että postauksissasi on bo carpelan
hienoja lauseita, mistä kirjasta olet mahdollisesti niitä löytänyt?

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tuo tuossa seinällä korun alla kalenteri? Kauniin yksinkertaisen ja selkeän näköinen. Tiedätkö mistä tuollaisen voisi hankkia?

raksatyttö (Ei varmistettu)

Olisi kiva nähdä kuvia työmaaltanne :) Opiskelen rakennusalaa ja kaikki remonttiasiat kiinnostavat paljon :)
Onko remontti sujunut aikataulun mukaan? Onko tullut mitään yllätyksiä?
Odotan itse oman asunnon ostoa, jota pääsisi remontoimaan. Joskus tulevaisuudessa olisi kiva rakentaa oma talo. :)

Vierailijasofia (Ei varmistettu)

Hihi ihana toi kahenhengen peitto lisäys x)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco! Mikä tuo teidän lasten kehtonne olikaan nimeltään? Muistan lukeneeni siitä postauksen, mutten löydä sitä enää.. Meillä tulee tuo kehdon ostaminen ajankohtaiseksi ja voisitko vähän valoittaa näin esikoisen odottajaa, että onko tuolloinen kehto (vai kutsutaankohan sitä edes kehdoksi..?) parempi ratkaisu kuin suoraan pinnasängyn ostaminen? Ja kuinka kauan se pienokainen voi tuollaisessa ratkaisussa nukkua?

Coco
Coco Sweet Dreams

S, jes, tuplispeitto on niin kiva. Ajattelin pitkään ettei me voida nukkua saman peiton alla, mutta se olikin mukavampi kuin yksäripeitto. Ei ole tullut riitaa tai mitään, kivaa vaan kun toinen on siinä lähellä.

E, kiva kuulla että sinäkin pidät niistä. Meilläkin kestäneet tosi hyvin.

Vierailija, meillä vähän sama homma. Kivaa päiväpeittoa on vaikea löytää. Mä en sitten taas ole kovin tyytyväinen ikean vuodevaatteisiin, ne muutamat ovat kovin nyppääntyneet. :(

Viiru, kirjastosta olen joskus löytänyt ja netistä myös selvinnyt muutamia runoja. Ne viimeisin syksy-aiheinen kirja olisi kiva saada/lainata kirjastosta...

Vierailija, joo, kalenteri hyvinkin. Weekday Carnival blogin pitäjän tekemä. Häneltä voi tilata! :)

raksatyttö, laitan aina välillä kuvia. Siellä ei ole nyt mitään kovin näkyvää tapahtunut ja remontti on muutenkin vähän suurentunut mitä alunperin suunniteltiin. Halutaan uusia ja laittaa kaikki kuntoon... Kertaheitolla.

sofia, heh, kiitos! 

Vierailija, meidän kehto on nimeltään Seimi. http://www.seimi.fi/seimi.html ja sain sen blogiyhteistyössä vauva-ajaksi ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Pidän niin kovin tuosta tammesta ja woodnotesinnpaperinarusta- sopivat kauniisti yhteen. Vauva voi nukkua siinä noin puoli vuotta, riippuu vähän vauvasta. On kevyt siirrellä mutta kuitenkin tosi tukeva. En voi muuta kuin suositella! Meillä oli myös pinnasänky, edellisessä asunnossa oli yläkerta joten vauva nukkui päivisin alhaalla seimessä ja yöt ylhäällä pinniksessä...

Kommentoi