Yllättävä sävy keittiöön

Coco Sweet Dreams

Aurinkoista päivää!

Keittiö on ollut jo kovin mietinnässä ja olenkin jo ehtinyt fiilistelemään vähän valikoimaa. Siinä missä musta ja vaikkapa harmaa ovat niin sanotusti turvallisia valintoja, olen sitä mieltä, että niin ovat muutkin värit. Esimerkiksi tummanvihreä, tummanpunainen ja tummansininen on niitä myöskin - ehdottomasti mattapintaisina. Yllätin itsenikin pyytämästä tarjousta metsänvihreästä ja mustansinisestä keittiöstä. Toisaalta muistan ihailleeni mustansinistä keittiötä jo liki kymmenen vuotta sitten sisustuslehden aukeamalla. Minun ilmavaan ja avaraan kotiin varsinkin joku tumma keittiön sävy lienee erittäin hyvä valinta. Tummuus antaa vähän särmää ja istuu mielestäni todella hyvin muuhun tyyliseeni sisustukseen.

 

Mustansininen on loistava pari esimerkiksi vaalean tammilattian rinnalla. Se sopii hyvin Magiksen marmoripöytäni kanssa ja muutenkin super avaraan olohuoneeseen. Tämä mustansininen on siis nyt ykkösvaihtoehtona kaikista, pian pitäisi tehdä lopullisia päätöksiä. Sitten olisikin kylpyhuoneen laattojen valitseminen.

 

 

Kommentit

Tasaraita

Kuulostaa hyvältä! Ihanaa kun teet hieman erikoisempia, mutta sitäkin upeampia valintoja. Itsekin muistan joku 5 vuotta sitten ihailleeni kaunista tummansinistä keittiötä. Oma keittiöremontti oli jo silloin tehty ja eipä se olisi meidän pieneen ja ei niin valoisaan kotiin sopinutkaan. Toivon kuitenkin että jossain tulevassa kodissa voisi revitellä keittiön värillä.

Odotan innolla mitä kaikkea muita materiaaleja ja sävyjä valitset kotiisi. :)

windows 10 product key (Ei varmistettu) https://produkey08.shutterfly.com/

Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. I enjoyed your article and planning to rewrite it on my own blog.

Kommentoi