Yllätyksellinen lauantai

Coco Sweet Dreams

Aurinkoinen lauantai valkeni kauniisti kotia valaisten. Olin ollut edellisenä iltana firman juhlissa ja sillä aikaa lastenhoitaja (mummi) oli siivonnut meidän kodin ihan vimosen päälle. Oli aika ihanaa herätä siistiin kotiin.

Lähdin viemään poikaa kaverinsa syntymäpäiville ja sillä aikaa kulutin aikaani kukkakaupassa. Kukkakaupoissa kiertelystä on tullut uusi harrastukseni, on ihanaa rauhoittaa mieltä katselemalla erilaisia kukkia ja miettiä kauniita yhdistelmiä omaan pihaan. Muutama kaunis ja herkkä kukka lähti mukaani.

Hain pojan synttäreiltä ja mentiin kotiin vähän pihahommiin ja vaatteiden vaihtoon. Hetken päästä auto starttasi ja lähdettiin moikkaamaan Mikkoa ja kumppaneita. Bloggaavien ystävien kanssa on ihanan helppoa ottaa asukuvat...

Porukan ehkä kauneimmat kengät:

Nautiskeltiin aurinkosta ja herkuista, kunnes oli taas kotiinlähdön aika. Minulla oli koko päivän vähän heikko olo, ajattelin sen johtuvan perjantaisista juhlista, mutta kotiin tultuamme minulle nousikin kova kuume.

Tässä vielä vähän hymyillään, vaikka silmät vähän lurpsuu.

Loppuillan katsoin toisella silmällä Madeleinen häitä ja voivottelin oloani. Onneksi on viikonloppu ja saa ottaa iisisti! En millään malttaisi lepäillä, kun nyt taas paistaa aurinkoa ja hyötypuutarha odottaa laittamista. Jos sitä hissuksiin.

Leppoisaa sunnuntaita!

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu)

Hauska postaus! Ja kiitos vielä viimeisestä, oli ihanaa tavata! Toivottavasti olo paranee pian, kurjaa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Mikko! Toivottavasti en tartuttanut teistä ketään, eilen oli niin vetämätön olo illalla, nyt jo onneksi parempi. Terkkuja sinne kaikille, myös Maddylle! :)

Sart (Ei varmistettu)

Oliko other storesista helppo tilata suomeen? Kauanko heillä toimitus kesti? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo oli tosi helppoa, ei ollut mitään probleemia. Toimitus kesti noin viikon ja se saapui sijainniltaan vähän outoon paikkaan, yhteen Valintataloon vähän syrjäseudulla. En meinannut löytää koko kauppaa...

-hanna (Ei varmistettu)

Voi kiitos kenkäkehuista :) Oli kiva, että ehditte meitä tapaamaan ja harmi, että tulit kipeäksi, toivottavasti tervehdyt pian!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hanna, sun kengät oli iiiihanat! <3 Oli todella kiva tavata, toivottavasti nähdään taas. Kiitos!

Minnimari (Ei varmistettu)

Hurmaavan kaunis koti teillä! Kertoisitko, mistä olette hankkineet/löytäneet/saaneet olohuoneessa olevat kattovalaisimet? Sellaiset ohuet ja pyöreät? Saattaisivat sopia meillekin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Me laitettiin koko kotiin yleisvaloiksi himmennettävät led-plafondit Led Storesta. Tarkalleen ottaen 7 Watin valkoisia himmennettäviä Led-Plafondeja (4000k). Ovat ihanan huomaamattomat ja antavat hyvää valoa.

Loraleidi (Ei varmistettu)

Hei! Näytät tuossa alakuvassa ihan True Bloodin Sookie Stackhouselta; oletko ennen kuullut yhdenäköisyydestä kyseisen näyttelijän kanssa? Mukavaa kesää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heh, en ole koskaan kuullut. :) True Blood on kyllä hyvä sarja, niin jänskä! Kiitos samoin!

LK (Ei varmistettu)

Olen aivan totaalisen ihastunut noihin L'autre Chosen kiilakorkokenkiisi. Metsästelin niitä vähän nettikaupoista, ja saattaisi tärpätäkin. Millainen istuvuus noissa on? Itse olen kokoa 37. Joissain hyvin harvoissa kengissä se tuntuu hiukan napakalta, ja toisaalta yhdet 36 kengätkin omistan. Luuletko, että 37 olisi sopiva? Entä millaiset kengät on yleisesti ottaen jalassa? Olen kauhean mukavuudenhaluinen ja jalat jostain syystä hiertyy herkästi. Yritän siis hankkia aina kenkiä, jotka ovat sekä kauniita että oikeasti mukavia jalassa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kiva jos löysit! Mä tykkään omistani tosi paljon! Mun koko on siinä 37- 37,5 ja noi kengät ovat just kokoa 37. Ovat ainakin mulle ihan passelit, ja tosiaan remmeillä saa lisätukea. Kävely on helppoa, mutta olen mä pari kertaa lievästi nyrjäyttänyt nilkkani keskustan mukulakivillä. Noilla kengillä en ole tosin koskaan saanut päkijöitä kipeeksi...

Annami (Ei varmistettu)

Saanko tiedustella, että minkä merkkinen liesituuletin teillä on? Olen tuskaisesti etsinyt uuteen kotiin liesituuletinta ja heikoin tuloksin mutta tuo näyttäisi juuri sellaiselta minkä tyylisen haluaisin :)

Kommentoi