Yön pimeinä tunteina

Coco Sweet Dreams

 

Viime yönä juhlittiin joissain piireissä Yaldaa, tänään vietetään vuoden pimeintä päivää ja siltä se on tottavie tuntunut. Koko jouluviikko on tuntunut pitkältä ja vähän epätodelliselta, onhan tämä ensimmäinen joulu vähän erilaisissa merkeissä. Aattona onneksi kokoonnutaan perheen kanssa yhteen, tänä vuonna uusi perheenjäsen vielä mukana. Siskollani on sympaattinen dopermanin pentu, Voitto -koira, joka on sulattanut meidän kaikkien sydämet. Voitto seikkailee toisinaan minun Snapchatin puolella, varmasti aattona tapaatte hänet siellä.

Olen jouluihmisiä ja joulukuusen olen aina hankkinut tai vanhempien mökkimetsästä saanut. Tämä kuusipuu matkasi kanssani keskustan halki tähän nykyiseen kotiini alkuviikosta. Kaikki joulukuusen koristeet ovat hautautuneet kellarin muuttolaatikoiden syövereihin, mutta tämä keskeneräinen joulukuusi kristalliruukussaan sopiikin parhaiten minulle. Yksinkertaisen keskeneräinen puu ja latvassa keikkuu kultainen tähti.

Monikäyttöinen mekkoni on uusi ja ostin se tarkoituksella juuri sitä varten, että sitä voi käyttää mukavana kotivaatteena, aamutakkina, kaftaanin tavoin rannalla ja korkokenkien kera juhlissa. Leninki on Angelica Blickin yhteistömallistosta Bik Bokista. Näitä oli paljon jäljellä ja myyjien sanoin harvempi uskaltaa ostaa tätä, mutta minä sanoisin, että loistava hankinta! Niin kaunis värikin. 

Rentouttavaa joulun odotusta!

 

Kommentit

Larppa (Ei varmistettu)

Eikös se ollut tänään vuoden lyhin päivä eikä pisin? :D

Maikkis Turusta (Ei varmistettu)

Asu näyttää ihan hyvältä, mutta silmiini osunut jo kahdessa kuvassa kolmen sormenjäljen kuvio, vyötärön alapuolella. Se on muuten dobermanni, se koira.

Eveliina26 (Ei varmistettu)

Tosi tarpeellinen kommentti :D lol

Coco
Coco Sweet Dreams

Tarkistin vaan, että jengi myös lukee tekstin. :) Hehehe. <3

K1kka (Ei varmistettu)

Kaunis päivitys. Tuli jotenkin rauhallinen olo sitä lukiessa. Ja iso kiitos myös tästä vuodesta. On ollut kiva "olla mukanasi" niin kivikoissa, kuutamolla kuin tähtitaivaankin alla. Noin niin kuin kuvainnollisesti :) Rauhaisaa joulun aikaa sinulle ja kuplivaa odotuksen tunnetta siitä, mitä kaikkea mukavaa ensi vuosi tuokaan tullessaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana!

Vuosi on ollut kyllä aikamoista vuoristorataa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois.

Loistavaa uuttavuotta myös sinulle, olkoon se ihana!

Janetskie (Ei varmistettu)

Tsemppiä - yritähän pysyä järjissäsi tämä eka erilainen joulu!

Coco
Coco Sweet Dreams

Varmasti! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Uusi vuosi uusi mies uusi rakkaus Helsingistä

Coco
Coco Sweet Dreams

Oisko näin? :D

Kommentoi