Yöpöydällä

Coco Sweet Dreams

Yöpöydällä kimppu leikkokukkia ja kynsilakkaa. Lakkaan usein kynteni ennen nukkumaanmenoa, samalla kun selaan lehtiä tai Ipadia. Kelpo yöpöydät vielä etsinnän alla, kuvan pöytä on siirtynyt pakon edessä meidän makkariin, tyttövauva kaataa sen koko ajan ja painaa tuo aikalailla.

Kukat sitten taas siirtyvät hyllylle yöksi, mieheni on todella levoton nukkuja. Monesti taistelee näkymättömiä mörköjä vastaan, höpöttelee omiaan ja joskus myös lähtee kävelemään. Onneksi ei koskaan kauas. Löytyykö sieltä unissakävelijöitä ja unissaan omituisia höpöttäjiä?

Lakanat pehmeää pellavaa, J.F Finlaysonin Emilie* ja leinikit Fiori*

(*Yhteistyö).

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hih, täällä ilmoittautuu unissaan höpöttelijä! :-) Mun kanssa kuulema voi myös ihan keskustella - aina toki vastauksista ei saa selvää, mutta vastaus tulee silti...:-D Tykkään myös liikkua öisin, onneksi iän myötä herään aika nopeasti eli pitkälle en pääse. Usein (jostain syystä etenkin viikonloppuisin) herään seisomasta sängyn viereltä, ja mietin, että mihinkähän olin menossa... Noh, ainakin saa itsestään hyvät naurut öisinkin :-)

Unissakävelijä (Ei varmistettu)

Puhun ja teen kaikenlaista unissani. Kerran olen lähtenyt ulos, käynyt autollani ( noin 200 metriä ulko-ovesta ) ja jättänyt tärkeitä papereita autoon, ikäänkuin todisteeksi yöllisestä reissusta :) Usein myös viikkaan pyykkejä unissani. Ei mene nukkuessakaan aikaa hukkaan :) Toisinaan omat toilailut pelottavat. Kunpa vain nyt kaupungissa asuessani pysyisin oman kotioveni sisäpuolella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä ja veljeni olimme nuorempina kovia unissakävelijöitä;itse olin mennyt saunan lauteille nukkumaan,veljeni taas oli pukenut metsästys vaatteet päälle ja oli jo eteisessä menossa ulos metsästysase olalla,luojan kiitos,että isä oli tullut yövuorosta ja tuli häntä eteisessä vastaan! Onneksi nykyisin kävelyt ovat jääneet!Hieman pelottavia nuo ovat,kun tuntuu että järki pelaa kuitenkin unissakin,serkkuni kun on pessyt pyykkiäkin koneessa öisin..

Ellen

Coco
Coco Sweet Dreams

ehhehee, mä täällä hihittelen. Nämä on niin hauskoja kertomuksia.

amoretto, vau. Ajattele, jos puhuisi kieltä jota ei edes valveilla osaisi. Pelottavaa jopa! :)

Unissakäviljä, apuva. Miten voikaan olla niin unessa. Itse nukun niin koiranunta, herään ihan pieniin ääniin. Toivotaan et pysyt kotona öisin! :)

Ellen, voi jestas! Olisikin aika hyödyllistä nukkua ja pestä samalla pyykkiä + viikata ne niin kuin aikaisempi kommentoija. Hahaa!

 

suvi m
suvi m

Ihanalta näyttää! :)

Mä puren hampaita yhteen yöllä jos on stressiä. Pitäis vaan relata. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei mutta mun mies sais kohtauksen jos joutuis nukkumaan kynsilakan käryssä:) t.kalamuija

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Mä olen sängynvaltaaja, mutta siellä pysyn ja hiljaa. Mun avomies on taas yöhihittelijä. Saatan joskus herätä kun hän on katketakseen naurusta. Iloinen tapaus. Usein hän herää omaan nauruunsa ja jatkaa sitä hereillä, vaikka ei edes muista miksi nauraa. Hihittelyn lisäksi hän narskuttaa hampaitaan, sen sain jossain vaiheessa loppumaan kun psyykkasin häntä ennen nukkumaanmenoa että laitan hänen suuhusa suolakurkun (herran inhokkiruoka) jos hän narskuttaa ja se toimi alitajuntaisesti jonkin eikaa. Ei toimi enää, pitäis keksiä joku uusi...

Coco
Coco Sweet Dreams

suvi m, sun täytyy keksii jokin keino - vaikka sitten suolakurkku, kuten yllä. :)

kalamuija, mä meen lakkaushetkinä vähän aikaisemmin sänkyyn, et ehdin lakkailee ja lukee rauhassa... toivon mukaan on suurimmat käryt tipotiessään. Milloin ne keksii tuoksuttomia lakkoja?

Julia LK, no siinäpä oikein iloinen petikaveri. Ehkä kertoo hänen iloisesta luonteestaan, että alitajuisestikin on hauskaa. :) Höh, mikä ois oikein paha suolakurkun lisäksi... ehkä mämmi!? :D

 

Essi Juulia
kissa vieköön

Meillä mutistaan ja mumistaan paljon unissaan, veljeni ja äitini myös narskuttelevat hampaitaan. Äänekkäin nukkujamme on kuitenkin koira, joka ulisee, inisee, vikisee tarpeeksi syvään uneen vaivuttuaan, hih! Kissani on alkanut naukua nukkuessaan, kuulosta supersuloiselta :)

Itse en yleensä puhu unissani, mutta pari päivää sitten olin kuulemma kutsunut kissaani umpiunissani. Parasta jutussa oli se, että kissa oli totellut kutsuani! :--D

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Täälläkin yksi levoton nukkuja ja narskuttelija. Ihanasti sopii kyllä yöpöydäksi tuo pöytä!

http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

Essi, eläimet on niin ihania, myös nukkuessaan. <3

LadyBlue, narkutus täytyy saada kuriin. Ja kiitos, pöytä on kyllä tosi kiva, mutta kaivataan ihan vähän suurempaa...:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heips,
Mistä toi sun ihana yöpöytä on?
Meidän uuden makkarin myötä hävisi ihanat yöpöydät ja nyt miestäni ja hänen herätyskelloaan varten haluaisin tuollaisen kevyen yöpöydäksi kelpaavan "jutun".. Tuollainen voisi olla sellanen, tarjotinpöytiä kun olen katsellut vähän sillä silmällä tässä.. Että, kunhan oikea kolahtaa vastaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Moi!

Vierailija, se on HAY:n DLM-pöytä, tämä on se pienempi malli. http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-poydat-hay-dlm-poyta-dlm-poyta-valkoinen-p-3699.html

Kommentoi