Miten saada lisää rohkeutta Unelmien toteuttamiseen?

calm-sparkle-hyvinvointi.png
 
1. 
UNELMIEN TOTEUTTAMATTA JÄTTÄMINEN, KOSKA ON SINKKU/YKSIN

Ei kannata jäädä odottamaan ja toteuttaa unelmia vasta sitten kun on joku jonka kanssa niitä voi toteuttaa. Haluatko matkustaa? Matkusta! Haluatko aloittaa uuden tanssi harrastuksen? Mene ja tanssi! Jos ajattelet, että en vain pysty matkustamaan yksin niin kyllä sinä siihen pystyt. Yksi suurimmista virheistä mitä elämässä voi tehdä on se että jättää tekemättä asioita ja toteuttamatta omia unelmiaan, koska ei ole ketään kenen kanssa niitä toteuttaa. Itse matkustin yksin New Yorkin, koska ajattelin, että nyt on hyvä aika. Tottakai minua pelotti matkustaa yksin, mutta pitää vain uskaltaa mennä. Mitä enemmän teet asioita, jotka pelottavat sitä rohkeammaksi ja itsevarmemmaksi tunnet itsesi.

 
2. 
MITÄ IHMISET AJATTELEVAT?
 
Yksi asia mikä monia ihmisiä pelottaa tosi paljon on se mitä toiset ihmiset meistä ajattelee. Mitä jos asia jota yritämme tehdä ei onnistukaan? Entä jos toiset nauravat minulle ja ajattelevat että olen ihan luuseri? Entä jos nolaan itseni ihan totaalisesti?

Ensiksikin mitä väliä mitä toiset ihmiset ajattelevat? Kuuluin aikasemmin heihin, jotka ajattelevat jatkuvasti mitä toiset minusta ajattelevat. Vieläkin teen näin monesti, mutta en enää niin usein kuin ennen. Kannattaa aloittaa käyttämään ”mitä väliä” sanontaa aina kun mieleesi tulee ”mutta mitäköhän nuokin minusta ajattelevat…?” Sano itsellesi: Mitä väliä! Sillä ei oikeasti ole väliä mitä muut ihmiset ajattelevat. Ensiksikin he ajattelevat sinun asioitasi todella vähän, koska heillä on omat asiat/ongelmat joita he miettivät. Olen aikaisemmin ollut niin itsekeskeinen, että mielessä oli koko ajan mitähän tuo ja tuo ajattelee minusta. Kysypä itseltäsi kuinka paljon sinä ajattelet muiden ihmisten asioita ja heidän ”epäonnistumisiaan”? En usko, että ajattelet näin kovin usein.

3. 
ENTÄ JOS EN ONNISTUKAAN?

Mitä sitten? Tottakai se tuntuu pahalta jos ei onnistu varsinkin jos on kokeillut jotain monta kertaa ja se ei onnistu. Aina voi kuitenkin kokeilla uudestaan. Jos kaikki asiat mitä teemme onnistuisivat täydellisesti niin mitä iloa niistä saisi kun kaikki olisi aina täydellistä? Se, että asiat ei ehkä onnistukaan tekee unelmien toteuttamisesta todellista seikkailua.

 
4. 
OLEN LIIAN NUORI/VANHA

Tämä on ehkä suurimmista tekosyistä ikinä! Tähän myös liittyy vahvasti edellä käytyyn ”mitä ihmiset ajattelevat” ajatukseen. Mitä väliä vaikka olisitkin liian nuori/vanha! Tämä on sinun elämäsi. Jos haluat aloittaa uuden harrastuksen mutta tunnet että et ole oikean ikäinen niin aloita se silti! Mistä sitä tietää vaikka törmäisit oman ikäisiisi samassa harrastuksessa. Jos elämässä on jotain mitä haaveilet tekeväsi ja toteuttavasi niin älä anna iän pilata sitä mahdollisuutta. Loppujen lopuksi ikä on oikeasti vain numero. Sinä itse saat päättää kuinka ison asian tästä numerosta teet niin negatiivisesti tai positiivisesti. Olen itse aina ollut se joka aina ajattelee hirveän paljon ikää. Monesti olen miettinyt että en voi tehdä tuota tai tätä koska olen jo tämän ikäinen.  Tunnen aina että ihmiset tuomitsevat minut. Todellisuudessa se olen minä itse joka tuomitsee minut kaikista kovimmin. Sinä olet ainut joka pitää unelmiasi tavoittamattomissa.

Loppujen lopuksi kaikki nämä pelot ovat vain omissa ajatuksissamme ja mielissämme. Lisää päiviisi asioita, jotka auttavat sinua uskomaan omien unelmiesi toteutumiseen. Hae inspiraatio blogeista, Youtubesta tai Pinterestistä. Inspiraatiota ja motivaatiota löytyy vaikka kuinka paljon! Yksi lemppareistani on Female Entrepreneur Association, vaikka tämä onkin tarkoitettu naisyrittäjille niin heidän blogissaan ja videoissa käydään myös yleisesti asioita unelmien toteuttamisesta yms.

Sinä ansaitset parasta mitä elämällä on antaa. Tee asioita joista sinulle tulee olo että todella elät!
Tuleeko sinulle vielä mieleen joitain asioita miksi et voi toteuttaa unelmiasi? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *