Helpot granola-karpalokeksit

k2img_4254.jpg

k2img_4246.jpg

k2img_4251.jpg

Nämä suloiset keksit on yhtä helppo tehdä kuin ne on syödä: rakenne on kiva välimuoto kuivasta ja mehevästä ja maku on sopivasti vain aavistuksen makea. Karpaloiden ystävät rakastavat tätä reseptiä erityisesti, sillä niiden maku nousee ihanasti esille kauran ja kanelin kanssa. 

Ainekset (12 keksiä)

7dl kaurahiutaleita

3rkl hunajaa

100g margariinia (pehmenneenä)

2tl kanelia

1 kananmuna

1tl leivinjauhetta

1dl kuivattuja karpaloita

Valmistus

Sekoita hyvin yhteen kaikki ainekset karpaloita lukuunottamatta. Pyörittele lopuksi karpalot sekaan ja muotoile taikinasta käsissäsi palloja. Paina pallot keksimuotoon pellille. Näiden ei pitäisi levitä uunissa normaalien kaurakeksien tapaan, joten keksien väliin ei tarvitse jättää isoja välejä. Paista 15-20 minuuttia 180-asteisessa uunissa. 

 

Sofia

koti ruoka-ja-juoma