Helpot granola-karpalokeksit
Nämä suloiset keksit on yhtä helppo tehdä kuin ne on syödä: rakenne on kiva välimuoto kuivasta ja mehevästä ja maku on sopivasti vain aavistuksen makea. Karpaloiden ystävät rakastavat tätä reseptiä erityisesti, sillä niiden maku nousee ihanasti esille kauran ja kanelin kanssa.
Ainekset (12 keksiä)
7dl kaurahiutaleita
3rkl hunajaa
100g margariinia (pehmenneenä)
2tl kanelia
1 kananmuna
1tl leivinjauhetta
1dl kuivattuja karpaloita
Valmistus
Sekoita hyvin yhteen kaikki ainekset karpaloita lukuunottamatta. Pyörittele lopuksi karpalot sekaan ja muotoile taikinasta käsissäsi palloja. Paina pallot keksimuotoon pellille. Näiden ei pitäisi levitä uunissa normaalien kaurakeksien tapaan, joten keksien väliin ei tarvitse jättää isoja välejä. Paista 15-20 minuuttia 180-asteisessa uunissa.
Sofia