Helppo soija-kasvisvuoka

Tämä resepti on kätevä, kun jääkaapissa on paljon ”jämäaineksia” ja kun en itse tietenkään tykkää heittää ruokaa roskikseen, pystyn käyttämään esimerkiksi jääkaappiin hengailemaan jääneen kesäkurpitsanpalasen tähän vuokaan. Mutta parasta tässä reseptissä on kuitenkin sen upea maku ja helppous!

blogimg_6997.jpg

Ainekset (kolmelle)

– n.2-3dl täysjyväpenneä

– valkosipulinkynsi

– pala kesäkurpitsaa

– puolikas paprika

– 6-8 herkkusientä

– 1dl vaaleaa soijarouhetta

– vajaa desi kevytmozzarellaraastetta

 

Valmistus

Laita pasta kypsymään. Pese kasvikset ja pilko ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Hienonna valkosipulinkynsi. Kypsennä kasviksia ja valkosipulinkynttä vokkipannulla. Sekoita kuivan soijarouheen sekaan kylmää vettä sen verran kuin se imee (noin puolet soijan määrästä). Kun kasvikset ovat kypsyneet noin 5 minuuttia, lisää joukkoon myös kostutettu soijarouhe. Kääntele hetki ja kaada kypsä, valutettu pasta sekaan ja sekoita myös puolet juustosta joukkoon. Kaada seos hieman voideltuun vuokaan ja ripottele loput juustosta tasoitellulle pinnalle. Paista 200 C uunissa kunnes juusto on saanut hieman väriä, noin 15 minuuttia. Nauti!

blogimg_7002.jpg

 

berriesforbreakfast

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *