Pinaatti-quorn frittata

blogimg_0706.jpg

blogimg_0713.jpg

Frittata on täydellinen ruoka kevyeksi pääruoaksi tai ruokaisaksi väli- tai iltapalaksi. Quorn tuo kivaa suolaisuutta ja täyteläisyyttä tähän ruokaan, mutta resepti toimii yhtä hyvin ilmankin sitä.

Valmistus (kahdelle nälkäiselle tai kolmelle)

1 sipuli

1 valkosipulin kynsi

3 reilua kourallista pinaattia (n. 150g)

1 iso tomaatti

1dl quornia 

4 munaa

0,5dl rasvatonta maitoa

suolaa

Valmistus

Silppua sipuli ja valkosipulin kynnet ja kuullota wokkipannulla rypsiöljyssä. Pese pinaatti ja tomaatti. Leikkaa pinaattia pienemmäksi ja pilko tomaatti isoiksi kuutioiksi. Laita pannulle quornin kera sipulien joukkoon ja paista hetki.

Sammuta liesi ja riko munat muiden ainesten sekaan ja kaada myös maito. Suolaa. Sekoita ja kaada kaikki voideltuun uunivuokaan. Kypsennä ensin 10 minuuttia 175 C asteessa ja sen jälkeen laita uuni 200 asteelle ja paista vielä 5 minuuttia tai kunnes frittata on täysin kypsä ja kullanruskea päältä. Nauti!

blogimg_0707.jpg

berriesforbreakfast

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.