Pinaatti-quorn frittata
Frittata on täydellinen ruoka kevyeksi pääruoaksi tai ruokaisaksi väli- tai iltapalaksi. Quorn tuo kivaa suolaisuutta ja täyteläisyyttä tähän ruokaan, mutta resepti toimii yhtä hyvin ilmankin sitä.
Valmistus (kahdelle nälkäiselle tai kolmelle)
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
3 reilua kourallista pinaattia (n. 150g)
1 iso tomaatti
1dl quornia
4 munaa
0,5dl rasvatonta maitoa
suolaa
Valmistus
Silppua sipuli ja valkosipulin kynnet ja kuullota wokkipannulla rypsiöljyssä. Pese pinaatti ja tomaatti. Leikkaa pinaattia pienemmäksi ja pilko tomaatti isoiksi kuutioiksi. Laita pannulle quornin kera sipulien joukkoon ja paista hetki.
Sammuta liesi ja riko munat muiden ainesten sekaan ja kaada myös maito. Suolaa. Sekoita ja kaada kaikki voideltuun uunivuokaan. Kypsennä ensin 10 minuuttia 175 C asteessa ja sen jälkeen laita uuni 200 asteelle ja paista vielä 5 minuuttia tai kunnes frittata on täysin kypsä ja kullanruskea päältä. Nauti!
berriesforbreakfast