Punaista pestoa ja lohta

Lohi höystyi aivan uudenmakuiseksi, kun sen yhdisti laadukkaaseen punaiseen pestoon ja parsakaaliin. Yhdistelmä kuulostaa varmaan erikoiselta, mutta takaan, että maku on upea!

blogimg_1391kala.jpg

 

Ainekset (kahdelle):

– 2 lohifileetä

– n. 3-5rkl punaista pestoa (jos aikaa, sen voi tehdä itsekin)

– pinjansiemeniä

– parsakaali, keskikokoinen

– friseesalaattia

Valmistus:

Palastele parsakaali sopivankokoisiin kukintohin ja keitä kypsäksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja laita sivuun. Paista tällä pannulla seuraavaksi lohifileet kypsiksi. Asettele ne pystyasentoon pannulla (samoin päin kuin kuvassa) ja levitä niiden päälle sopiva määrä punaista pestoa. Ripottele pinjansiemenet lopuksi päälle. Anna olla kuumalla pannulla ihan hetki niin, että pestokin hieman lämpenee. Pese silläaikaa salaatti ja asettele lautaselle, samoin kuin valutetut, kypsät parsakaalit. Asettele lohi varovasti lautaselle ja nauti!

berriesforbreakfast

 

hyvinvointi terveys ruoka-ja-juoma