Täyteläinen raakasuklaa
Raakasuklaa on kaupassa kovin kallista, mutta tekemällä sen itse vähennät kulujakin. Raakasuklaa säilyy pitkään pakkasessa ja on aina viileän tuoretta, kun sitä tekee mieli. Täydellisimmillään raakasuklaa on banaanijäätelön eli nice creamin kanssa nautittuna!
Ainekset
1dl kookosöljyä
1,5dl raakakaakaojauhetta
3rkl hunajaa
yhteensä reilu desi kuivattuja karpaloita, gojimarjoja ja pekaanipähkinän palasia
Valmistus
Sulata kookosöljy lämminvesihauteessa nestemäiseksi. Siivilöi kaakaojauhe nestemäisen kookosöljyn joukkoon ja lisää hunaja. Sekoita. Kaada massa suorakaiteen muotoiseen laakeaan astiaan leivinpaperin päälle. Ripottele kuivattuja marjoja ja pähkinöitä. Laita pakastimeen ja myös säilytä siellä. Raakasuklaa on valmista leikattavaksi noin 20 minuutin kuluttua. Nauti!
berriesforbreakfast