Täyteläinen raakasuklaa

blogimg_5106.jpg

Raakasuklaa on kaupassa kovin kallista, mutta tekemällä sen itse vähennät kulujakin. Raakasuklaa säilyy pitkään pakkasessa ja on aina viileän tuoretta, kun sitä tekee mieli. Täydellisimmillään raakasuklaa on banaanijäätelön eli nice creamin kanssa nautittuna!

Ainekset

1dl kookosöljyä

1,5dl raakakaakaojauhetta

3rkl hunajaa

yhteensä reilu desi kuivattuja karpaloita, gojimarjoja ja pekaanipähkinän palasia

Valmistus

Sulata kookosöljy lämminvesihauteessa nestemäiseksi. Siivilöi kaakaojauhe nestemäisen kookosöljyn joukkoon ja lisää hunaja. Sekoita. Kaada massa suorakaiteen muotoiseen laakeaan astiaan leivinpaperin päälle. Ripottele kuivattuja marjoja ja pähkinöitä. Laita pakastimeen ja myös säilytä siellä. Raakasuklaa on valmista leikattavaksi noin 20 minuutin kuluttua. Nauti!

blogimg_5103.jpg

blogimg_5104.jpg

berriesforbreakfast

koti ruoka-ja-juoma diy