Urheilijan herkullinen proteiinipatukka
Täydellinen korvike suklaapatukalle! Tämä proteiinipatukka voittaa kaikki kaupan tarjoamat tuotteet mennen tullen.
Tykkään syödä pienen palan tätä ennen ja jälkeen treenin. Tämä mahtava proteiinipatukka on paikalla myös makeannälän iskiessä, eikä sen syömisestä tule yhtään huono omatunto, sillä se on täynnä vain hyviä aineksia. Kaikki kunnia Kayla Itsinekselle, kenen sivuilta löysin tämän uskomattoman reseptin, linkki: http://www.kaylaitsines.com.au/blog/2014/12/8/raw-energy-bars
Energiapatukoiden resepti:
Ainekset
– 2 kuppia karkeasti pilkottuja taateleita
– 2 kuppia cashewpähkinöitä
– 0,5 kuppia manteleita
– 3/4 kuppia tummaa kaakaojauhetta (100% kaakaota, ei kaakaojuomajauhetta)
– hieman suolaa
– 0,5 kuppia kookosrouhetta
– 2rkl nestemäistä vanilja-aromia
– 5rkl vettä
Valmistus
Sekoita taatelit, cashewpähkinät, mantelit, kaakaojauhe ja suola mahdollisimman hienojakoiseksi monitoimikoneella. Lisää joukkoon kookosrouhe ja sekoita. Lisää nestemäinen vanilja-aromi ja vesi vähän kerrallaan välillä sekoittaen. Kaavi seos laakeaan astiaan (esim. lasinen uuniastia) ja painele se tasaiseksi. Anna seoksen seistä noin tunnin ajan kylmässä ennen syömistä. Nauti!
Vinkki! Ole tarkka, että rouhe on tarpeeksi hienojakoista, muuten seos ei pysy kasassa ”patukkana”. Patukoiden pitäisi säilyä huoneenlämmössä, mutta omasta mielestäni ne maistuvat paljon paremmilta kylminä, joten säilytän niitä jääkaapissa.
Energistä päivää, Berriesforbreakfast