48 päivää lomaan

Vielä 48 päivää, ja istun Ykkösmiehen kanssa lentokoneessa matkalla Karibian aurinkoon. Kaksi viikkoa ultra all-in resortissa, mikä on meille täysin uusi matkustuksen muoto, jolle vähän ollaan salaa jopa tuhahdeltukin; kuka viitsii kykkiä niissä turistihelveteissä ja syödä joka päivä samaa ruokaa samoissa puitteissa, tuntea myötähäpeää iltaohjelman tekopirteiden esiintyjien puolesta?

Sitten tajuttiin että pääseehän sieltä resortista poiskin; ei se ole mikään lukittu lammaskarsina. Ja että eihän joka matkalla ole pakko hakea niitä uniikkeja elämyksiä vain palatakseen lomalta rättiväsyneenä. Joskus voi mennä vaan laiskottelemaan ja lataamaan akkuja.

Näin aiomme tehdäkin. Ottaa loman lomana, eikä minuuttiohjelmaa seuraavana suorituksena. Voi olla ihan jees vaan löhöillä uima-altaalla, päivän tärkeimmän päätöksen ollessa “minkä cocktailin otan seuraavaksi”. Jos oikein kyllästyttää, voi mennä laiskasti snorklailemaan.

Keskiviikkona matka oikeastaan konkretisoituu ensi kertaa, kun menen ottamaan hepatiitti a-rokotteen. Toisin kuin neulakammoiset ystäväni, minulla ei ole mitään rokotteita vastaan; itseasiassa koen koko tilanteen enemmänkin jännittävänä kuin epämieluisena. Verikokeitten kanssa on aina ollut sama juttu – olen kiinnostuneena seurannut putkiloiden täyttymistä samalla, kun heikkopäisemmät kaverini ovat ottaneet otsakontaktia lattiaan.

Aion juoda törkeät määrät rommia, poltella sikareita ja vain olla öllötellä. Läpsytellä varvastossuissa ja bikineissä päivästä toiseen. Nukkua, kun nukuttaa. Syödä itseni tärviölle. Ja ennen kaikkea – nauttia siitä, että en tee mitään.

Takaisin palaa varmaan hummerinpunaiseksi kärvähtänyt, rommipöhöinen turistin perikuva. Palatkoon. Ainakin se aloeveeraa grillatulle iholle lotraava naisenkuvatus aurinkolasien jättämien pesukarhunsilmiensä kanssa on nollannut stressinsä. Ruotuun voi palata myöhemminkin.

Vielä 48 päivää. Ne mennään sisulla ja sillä tiedolla, että resortin merelle päin osoittavassa luksusbungalowissa odottaa rommilla täytetty juoma-automaatti.

Saapa nähdä, miten kolmenkymmenen asteen seksihelteet toimivat Karibialla. 

Kommentit (4)
  1. Nii…
    Ellet pamahda paksuksi ennen sitä. 😀

    1. ARGH – hyvä pointti (en edes tullut ajatelleeksi…) 😀 

  2. Oooooo miten hyvältä kuulostaa! (etenkin tuo seksihelleosuus 🙂 )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *