Arjen onnea

CougarWoman

Ex-Puumanmetsästäjältä oli taas lompsahtanut viesti puumameiliini.

"Moi,

luin juuri uusimman blogipostauksesi ja se sai minut hymyilemään. Olen onnellinen siitä, että koet olosi nyt onnelliseksi ja seesteiseksi. Jos saan kertoa oman arvioni, niin minusta teillä on sellainen win-win-win tilanne eli kaikki voittivat viime aikojen tapahtumista.

Sinä onnistuit varmistamaan tuntemuksesi siitä mihin kuulut maailmassa ja samalla aikuisen naisen itsetuntosi vahvistui selvästi. Nörttipoika sai varmasti kokemuksen jonka muistaa positiivisesti lopun elämänsä ja joka auttaa häntä tulevaisuuden suhteissaan. Hänkin sai paljon lisää itsevarmuutta. Entä sitten Ykkösmiehesi jota voi kai nykyään sanoa ihan vaan mieheksesi ilman tuota ykkös-liitettä. Hän ei syitä tiedä, mutta huomaa varmasti muutoksen sinussa ja on selvästikin jo myös alkanut nauttia muuttuneesta ja itsevarman upean naisellisesta vaimostaan. Hänkin siis tavallaan löysi sinut nyt uudestaan.

Ai niin ja bonuksena on vielä yksi henkilö joka on win-tilanteessa. Ai kukako?! No tietenkin joku tyttö jossain joka sattuu olemaan joskus tulevaisuudessa Nörttipojan elämänkumppani. Hän tulee saamaan rinnalleen itsevarman ja kivan miehen joka osaa antaa naiselleen nautinnon. Näin minä ajattelen kuviosi ja se tekee minut onnelliseksi teidän kaikkien puolesta."

Aika hyvä analyysi, ajattelin tätä lukiessani. Noinhan se varmastikin on; ja paradoksaalisesti suhteeni Ykkösmieheen tosiaan on parantunut, osaksi Nörttipojan ansiosta. Viimeisinä aikoina ennen Nörttipojan saapumista kuvioihin olin aivan lopussa, neuvoton, valmiina luovuttamaan lopullisesti. Nyt uskallan varovasti sanoa olevani taas onnellinen; suhteemme arjessakin. Ilmeisesti täytyy käydä aallonpohjalla voidakseen nauttia taas sen harjasta. 

Ykkösmies lähtee tänään työmatkalle ja palaa vasta torstaina illansuussa. Puoli vuotta sitten olisin yrittänyt kiihkeästi järjestää Nörttipojan yökyläilyä; aikatauluttanut naposteltavat, saunan lämmityksen, puhtaat lakanat ja lakanoiden vaihdon takaisin jo muutaman päivän käytettyihin. Tarkistellut torstai-iltapäivänä roskiksia, huolehtinut että se toinen aamukahvikuppi on takaisin kaapissa pestynä. Tullut lounastunnilla pistämään pestyt lakanat ja pyyhkeen kuivausrumpuun, viikannut ne takaisin kaappiin vielä kuivausrummunlämpimänä.

Nyt aion ottaa rennosti. Käyn iltapäivällä kaupassa, teen pinaattiuunivuokaa. Haen vanhan leffan Netflixistä – jonkun chick flickin tai Oscarin voittaneen draaman luultavasti (Ykkösmies ei oikein mainituista genreistä välitä). Lenkitän koirat pitkän kaavan mukaan; käyn ehkä kellimässä solariumin alla äänikirjaa kuunnellen. Huomenna taidan lämmittää saunan ja soittaa kännykällä pukukopista käsin rentoutusmusiikkia; kasvot saavat saunahunajanaamion.

Jäähyllä heitän kanoille kourallisen jyviä ja seuraan raukeasti puuhastelujaan – otan ehkä saunaoluenkin; keskityn tähän hetkeen – ja siihen, miten paljon hyviä asioita tavallinen arki voi pitää sisällään. Draamaa ei enää tarvita; ja jos tarvitsen jännitystä, lataan puhelimeeni taas uuden Lehtolaisen dekkarin. 

Onko minusta tullut tylsä, vai olenko vihdoinkin - varttia vaille nelikymppisenä - kasvanut aikuiseksi? 

 

 

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Elämässä on kyllä mielestäni parasta, että pystyy nauttimaan ihan vain siitä arjesta. Happeningia elämässä riittää yllinkyllin muutenkin ja arjen keskellä rentoutuminen sekä oman ajan otto on usein luksusta sekin. Itsekin pohdin tässä juuri kauppalistaa, mieheke lähti eilen työreissulla Ruotsin puolelle edustamaan ja tulee vasta huomena, ajattelin siis kehittää jotakin pientä kivaa ihan vain itselleni päivän päätteeksi. Menisin saunaan, emme olisi juuri vaihtaneet asuntoa saunattomaan (nyyh), mutta josko sitä leffaa pyörittäisi ja söisi jotakin pientä hyvää. Tiedä sitten vielä mitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Luin edellisen postauksen kommentteja ja hieman järkytyin, kun kerroit ajatelleesi jopa itsemurhaa miehen haluttomuuden takia! Oletko kertonut sitä miehellesi? Entä saatko nykyään saada orgasmin miehesi kanssa ilman nurinaa?

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis mainitsin joskus että alkaa olla taipumuksia siihen suuntaan, mutta jätin spesifioimatta että mistä se johtuu, kun ajattelin että se tuskin vähentää paineita; "pane mua tai tapan itteni". (Suhtaudun tähän nyt tarkoituksella keveästi.)

Orgasmivaikeudet ovat molemminpuolisesti taaksejäänyttä elämää :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm.. Olen ollut vähän samanlaisessa tilanteessa ja minulla ei kyllä tuo seesteisyys jatkunut kovin pitkään vaan levottomuus nosti päätään toivuttuani edellisestä suhteestani. Kun olet ylittänyt jo rajan, on vaikeaa enää pysytellä vain siellä kaidalla puolen .. ;)

Pekkko (Ei varmistettu)

Harmi että tästä blogista on tullut tylsä, mutta niin kai se menee, että kun säpinä lakkaa, ei kukaan jaksa enää seurata tavallista elämää... Meillä kaikilla on sellainen. Hyvää jatkoa, etsin uusia kiinnostavia blogeja, viimeinen sammuttaa valot :)

CougarWoman
CougarWoman

Haha, mietin itse ihan samaa :D Mutta en nyt ehkä ihan sen takia ala mitään "säpinää" etsimään, että blogi pysyisi elossa ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.