Aussie Blog Awards – Top 10 Readers’ Choice

Kuten Puutalobabyn Kristaliinakin jo supistuksiensa välissä ehti eilen huikkailla, Aussie Blog Awards-äänestyksen Readers’ Choicen Top Kymppi on tiedossa.

Nopea googlailu paljasti, että tuohon kärkikastiin mahtuu vain yksi lilyläinen (korjatkaa toki asiasta enemmän tietävät jos olen väärässä), vaikka toki itse kategoriassa muitakin lilyläisiä on ehdolla – allekirjoittanut (köh) mukaanlukien.

Se yksi top kymppiin päässyt on tietysti Puutalobaby!

Paljastuksen paikka: aloin itse seurata Kristaliinan blogia jo kauan ennen kuin aloitin oman blogini – ja itseasiassa mainittu blogi oli syy siihen, että itsekin aloitin bloggaamisen. Ja jos tämmöinen lapseton bilettävä nelikymppinen haureudenharrastajakin jaksaa päivästä toiseen seurata lapsiperhe-elämää puutalossa, on blogissa oltava jotain erityistä vetovoimaa? Ja onhan siinä. Blogi on nokkela, hauska ja vain kertakaikkisen sellainen, jota ei voi hymyilemättä lukea. 

Mitäs jos nyt kaikki äänestettäisiin Kristaliinaa ja siten varmistettaisiin lilyläisten voitto tässä kategoriassa? Tuntuu ehkä hassulta että en promoa äänestämään omaa blogiani; mutta olen aina ollut ns. varman päälle pelaaja ja Puutalobabyhan on jo Top Kympissä… Ehkä vielä vain muutama ääni voittoon!

Joten please, ellette jo ole käyneet uurnilla, käykää ihmeessä! 

aussie_readerschoice_0.jpg

Kommentit (1)
  1. Oooooo, kiitoskiitos! <3

    Ja mä puolestaan ehdottomasti pidän sulle peukkuja siinä Newcomer-kategoriassa; senhän voittajan päättää tuomaristo. Saas nähdä, että tavataanko gaalassa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *