Avioseksiä!

Meillä oli viime perjantaina Ykkösmiehen kanssa seksiä. Woo-hoo!

Seksi oli…noh, aika peruskauraa lukuunottamatta yllättävää kakkosrapussa vierailua, joka yllätyksen takia jopa sattuikin sen verran, että nautinto jäi taka-alalle. En kuitenkaan viitsinyt alkaa hyssyttelemään tai estelemään, kun toinen kerrankin innostui, joten purin hammasta ja annoin virran viedä.

Maaliin pääsi vain toinen meistä seksilelun avulla, ja siinä vaiheessa se ei-maaliin päässyt kuorsasi jo vieressä, johtuen varmaan ravintolaillallisen aikana nautituista alkoholiannoksista. Jumankekka mitä intohimoa. 

Eipä jäänyt semmoinen olo, että hei – tätä lisää. 

Muuten oli kyllä hyvinkin kiva viikonloppu; perjantaisen illallisen lisäksi kävimme lauantaina shoppailemassa ja lounastelemassa vähän isommilla kylillä, ja sunnuntaita vietettiin kavereitten kanssa saunoen, grillaten ja hienostuneen iltapäivähiprakkaisesti viiniä maistellen. Säätkin suosivat sen verran, että saunan terassilla tarkeni parantaa maailmaa, kun laittoi hupparin päälle. Ja pörrösukat jalkaan. 

Mulla on ihan kamala ikävä Mr. Mossadia. 

weekend.jpg

 

Kommentit (28)
 1. Oi, kuulostaa tutulta (kakkosta lukuun ottamatta)! Vaikea päättää, itkeäkö vaiko nauraa. Onneksi kuitenkin uni tulee, eikä hän/sinä (?) murehdi että olisiko pitänyt enemmän/toisin/paremmin… Niin, josko kemiat eivät kohtaa sillä tapaa, että pystyisi? Sitä pohdin itsekin… Kiitos postauksesta ja ihanaa jatkoa :).

 2. Aaa voi kauhea! 😀 Hitsi mä tässä oon koko ajan ajatellu, että sitte ku ykkösmies kerrankin innostuu, niin teillä olis ihan valtavan kiihkeetä jne. Ei kuulostanut kauheen romanttiselta 🙁 

  1. Juu ei viulut soineet taustalla, ei. 

   Ehkä se vaan yritti liikaa… 

   1. Mä niiiiiin edelleenkin tajuan ton. Tai ainakin luulen tajuavani. Meillä se pihtari tosin olin minä.. Ei sillä, etten olisi kaivannut seksi. Todellakin olisin!!!! Mutta suhde oli sellainen, että ei vaan pystynyt. Ja joskus tein aloitteita juuri noin, miehen takia, syyllisyydestä. Ja oli varmaan kamalaa molempien kannalta. Yritystä oli ja hyvää tahtoa ja rakkautta ja hellyyttä. Mutta kun ei niin ei. Seksin jälkeen olo oli just tollanen mitä kuvailet. Vaikka minä se ”syyllinen” olin. Tai no, syyllisiä oltiin molemmat. Minä ilmensin sen näin. Ei tosiaan viulut soi taustalla. Ja kestää pitkä tovi ennenkuin voi edes harkita seuraavaa kertaa..

    1. No nyt mua jäi mietityttämään, että mitä jos mun mieskin haluaisi seksiä, mutta meidän suhde on sellainen (millainen?!), että ei vaan pysty..? o_0 

     1. Laitan sulle meiliä, kun kerkiän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *