Awwww Puuseppä!

No niinhän siinä sitten lopulta kävi, että minun hekumoimaani Uuden ja Vanhan Testamentin yhtymistä soljukkaaseen, biblikaalisen apokalyptiseen kimppakivaan allekirjoittaneen kanssa ei koskaan tule tapahtumaan.

Puuseppä nimittäin laittoi viestiä, että on aika laittaa piste meidän tapailulle; tyyppi on nyt (vihdoin) löytänyt potentiaalisen tyttöystävän, ja homma alkaa mennä sen verran vakavasti, että tyyppi ei enää halua harrastaa seksiä muitten kanssa.

Aaaaawwwww ihq!

Hirveän vakavana se laittoi pitkää rimpsua Whatsappiin ja kovasti pahoitteli; muisti kertoa, miten mukavaa meillä oli ja pyysi anteeksi, että viesti tuli ehkä hieman yllättäen.

Ja minä vaan olin koko ajan että aaaaawwwww, suloista. 

Ja että kyllä se Puuseppä sen ansaitsikin.

Enpä minä olisi Puuseppää enää luokseni kutsunutkaan niin kauan kuin Mr. Mossad on kuvioissa; mutta tätä en tietenkään hänelle kertonut. Montako kertaa edes ehdimme tavata – kahdestiko sitten tammikuun alun? Aika vaisua tapailujen suhteen siis. (Verrokiksi, että tuleva tapaamiseni Mr. Mossadin kanssa ylihuomenna on jo neljäs, emmekä ole tunteneet edes seitsemää viikkoa.)

Toivotin siis vain kaikkea hyvää ilman sen suurempia tunteita, ja hyvästien jätön jälkeen blokkasin tyypin (sovitusti) KIKistä ja Whatsappista, sekä poistin puhelinnumeronsa kännykästäni. (Sen verran olen oppinut, että kerran päättyneitten seksisuhteitten uudelleenlämmittelystä ei synny mitään kovinkaan hehkeää, köhköh.)

Olihan Puuseppäkin minusta tosi miehekäs – parta ja kaikki (haha) – mutta jotenkin Mr. Mossadin tavattuani kukaan muu ei enää yllä lähellekään; ei Puuseppä, eikä T. Itseasiassa Mr. Mossad on miehekkyydessään ja karismaattisuudessaan yllättävän lähellä Ykkösmiestä , mikä on sinällään jopa vähän pelottavaakin.

Nyt ihan oikeasti vain toivon, että tällä kertaa Puusepällä natsaa, ja että tämä nuori nainen on tosiaan – no, ellei ihan Se Oikea vielä, niin ainakin mukava ja kiltti; Puusepän menneisyydessä kun on muutama ei-niin-kivasti päättynyt ihmissuhde, enkä ehkä ihan hänelle soisi, että hän joutuisi taas pettymään.

Hyvää jatkoa Puuseppä, mukavaa oli niin kauan kuin sitä kesti!  

bye_bye.gif

Kommentit (5)
  1. Oi kuinka onnellinen voi ollakkaan jonkun puolesta! Tottakai irti päästäminen voi olla välillä hankalaa, mutta toisaalta se voi olla aika vapauttavaa. Eikä Mr. Mossad varmasti pistä pahakseen jos saa Puuman täyden huomion itselleen ;3

  2. Ei kestä yksikään suhde hetkeä pitempää..:/

    1. Jep, sama tullut valitettavasti huomattua. Sinkut löytää ”oikean” tyttöystävän ja varatut eivät pysty handlaamaan tunteitaan, ja koko homma on jo muutaman (2-3) tapaamisen jälkeen taputeltu. Mikä sinänsä on harmillista.

      No, ehkä Mr. Mossad on kummassakin suhteessa eri maata – täytyy katsella, miten kauan tämä kestää. Jaksan toivoa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *