Blogihaaste eli mitä olen aina halunnut tehdä!

Sanumaria heitti haasteella, otin kopin!

1. Olen aina halunnut perustaa kunnon rymybaarin á la Coyote Ugly. Siis baarin, jossa rokki/metalli soi, meno on messevää ja raavaat uroot tuijottavat lasittunein silmin baaritiskillä lantioholstereistaan tequilashotteja jakavia superseksikkäitä naisia. Tasa-arvon (ja oman silmänruuan) nimissä sillä baaritiskillä voisi kekkuloida myös muutama sixpackin omaava, häthätää parikymppinen komistus, jonka revolverista saisi nuolla vaikkapa sambucaa. Uuuuhhh.

coyote-ugly.jpg

2. Haluaisin perustaa suomalaisen porofarmin ulkomaille. Farmilla olisi ‘petting zoo’ ja poroajelua lapsille (ja ‘lapsenmielisille’) ja suomalainen autenttinen puusauna aikuisille. Heiluisin siellä Lapin asussa, joikaisin ja tekisin Lapin taikoja samaanirumpua soitellen. Osa poroista menisi teuraaksi; lihat myisin paikallisille Michelin-tähtiravintoloille; luista askartelisin avaimenperiä ym. turistikrääsää, joita sitten myisin farmin kävijöille. Poron taljoista askartelisin laukkuja ja liivejä. Ennen joulua kiertelisin luottoporoni kanssa joulumessuja (ja myisin siellä sitä väkertämääni turistikrääsää).

3. Haluaisin saada päässäni olevan kirjan paperille. Se on nyt muhinut siellä niin kauan, että taitaa olla aika ostaa vino pino erivärisiä post-ittejä ja alkaa tuumasta toimeen. 

Haaveitten toteutumista odotellessa jatkan kuitenkin näennäisen kiltisti työtäni konttorirottana liikemaailman leukojen jauhaessa hitaasti mutta varmasti sieluani silpuksi. 

Kommentit (35)
 1. Vitsi et näitä Lilyn kommenttiketjuja on ihana seurata…! Ensin suututaan, sitten vastataan ja väitellään, loukkaannutaankin – mutta sitten kuitenkin aina sovitaan ja myönnetään, että toisellakin oli hyvä pointti ja kiitellään uusista näkökulmista ja lopuksi toivotetaan lovee 🙂 Hyvä naiset!! (Tän saman meiningin kun sais myös leviämään kaikille shite24- sun muille palstoille…)

  1. Mä vähän ”myöhässä” tulin lukemaan tätä bloggausta ja sen aiheuttamaa keskustelua, ja ajattelin ihan samaa! Mahtavaa, että täällä voi ihan rehellisesti vetää herneet nenään ja keskustella kiihtyneenäkin, ja silti päätyä keskustelussa rakentavaan lopputulokseen ja uusiin näkökulmiin. Eikä juttu lopu haistetteluihin vaan sovintoon. Esimerkikillistä – hei tänne kuulkaas nyt pitäis saada joku nettikeskusteluista tutkimusta tekevä kuulolle, ei tämä aina ole niin raadollinen tämä blogimaailma kuin mitä vois kuvitella!

  2. Mä veikkaan, että suurin syy tähän keskusteluun on se, että melkein jokainen kommentoi omalla nimellään ja kasvoillaan : ) Keskustelupalstoilla kun helposti unohtuu se, ettei netissä ”saisi” koskaan puhua eritavalla tai sanoa asioita, mitä ei kasvotustenkin voisi sanoa.

   Omakin palautteeni oli sen verran jyrkkää, että en tiedä olisinko edes kehdannut tulla moisia anonyymina huutelemaan. Mielestäni se, että myös kommentoi itsenään, vaikuttaa heti siihen miten palaute otetaan vastaan! Anonyymina se olisi ollut helpompi ottaa vaan ns. sohvalta huuteluna, sen sijaan että siinä voisi olla joku pointtikin.

 2. Niin marjumille kummiskin vielä kiitos, että ”puolustit”. <3

  Lovee ja halei!

  1. Kyntesi olivat vähän alakynnessä joten koin velvollisuudekseni tuoda omat tassuni tähän keskusteluun:) Enkä oo kiukkunen ihminen paitsi ku silloin kun joku on alakynnessä ja vaatii tukea:) Rauhaa ja rakkautta! ja pieruhuumoria!

   1. No varsinkin sitä (pieruhuumoria)!! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *