Busy bee – ulkomailla!

Tulipa kätevästi vielä juuri ennen Aussie Blog Awards –gaalaa ulkomaankeikka. Kun luette tätä, seistä pönötän Saksassa messuilla (olen pönöttänyt jo maanantaista asti) ja puhun takeltelevasti jotain, joka voitaisiin luokitella lähinnä siansaksaksi; tamppaan paikallani ja kiroilen mielessäni päätöstäni pukea jalkaan korkokengät. Jalkoja vihloo iltaisin niin, että ne ovat vain kaksi hyödytöntä sykkivää uloketta, ja yöt vietetään ekstratyynyt nilkkojen alla.

Päivät messuilla venyvät yleensä pitkiksi, sillä täyden työpäivän jälkeen mennään yleensä vielä porukalla syömään (ja eritoten juomaan). Uni jää vähiin ja on alkoholin turruttamaa; tätä se glamöröösi bisneselämä sitten on. Vaikka tykkäänkin edustamisesta, teen sitä mieluiten pienissä erissä enkä kolmea vuorokautta lähes tauotta, heinzien ja günthereiden bratwustinkäryisessä, henkseleitä paukuttelevassa vieläkin todella patriarkaalisessa maailmassa. Kestohymy ja tissivakoon tuijottelua; Fräulein tuo kahvia, jawohl. Schieben Sie einen Kugelschreiber in Ihrem Arschlog bitte.

germans.jpg

Onneksi lähden jo tänään takaisin kotiin (pika)lataamaan akkuja; ja huomenna matka suuntautuu kohti Helsinkiä – tietysti yhdessä Nörttipojan kanssa.

Nörttipoikaa huolestuttaa tällä hetkellä eniten se, miten pystymme pitämään näppimme erossa toisistamme matkan määränpäähän saakka. Hih. Luulen, että muut fyysiset tarpeet menevät ruuan edelle ja päädymme ruokailemaan itse hotellilla posket punaisina ja silmät tuikkien, söpöstellen seksin jälkihuumasta hehkuen. Ravintolan tarjoilijat eräässä (ainakin vielä toistaiseksi nimeltämainitsemattomassa) ketjuhotellissa Helsingin Kampissa: teitä on varoitettu. Odotettavissa ällöimelyyttä ja ekstensiivistä kuhertelua potenssiin kaksi.

Skedulointi Helsinginreissulle on aika tiukka, ja torstai-illasta sunnuntaiaamuun on mahdutettu paljon tekemistä. Otan kannettavan mukaan, mutta en ole varma jääkö bloggailulle hirveästi aikaa. Toki jonkinlaisen raportin ainakin blogigaalasta yritän synnyttää, mutta voi olla että blogini on tuon ajan melkoisella säästöliekillä.

Odotan reissua todella innokkaasti – ihanaa päästä kasvotusten blogien takaa jo tutuiksi käyneisiin ihmisiin! Ja tietysti jännittää myös, keitä palkitaan; onko joukossa paljonkin lilyläisiä, ehkä jopa minun blogini? Hyvät juhlat on varmasti tulossa – siitä olen satavarma.

Jee, nähdään sitten perjantaina joko itse gaalassa tai sen virallisilla jatkoilla! Bilejalkaa vipattaa jo (sen minkä turvotukseltaan kykenee). 

Kommentit (7)
  1. Mistä tuo kuva on?
    Hauskaa reissulointia!!

    1. Kiitos (vielä näin jälkikäteen) 🙂 Kuva on googlettamalla ”Oktoberfest”, menin ja varastin…

  2. Ainakin saat lohdutuspalinnoksi saksalaista olutta 😉 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *