CIA:n tarkkailussa?

CougarWoman

Miten saa jännitystä muuten syksyn turruttamaan sunnuntai-iltapäivään?

Voi esimerkiksi katsoa Homelandia ja viestitellä samalla Moodyn, tuon palestiinalaisen muslimin kanssa. (Kyllä, viestittelen hänen kanssaan edelleen. Naima-ajatukset on ainakin näennäisesti haudattu, ja juttelemme pelkästään kavereina.)

Moody-parka, englannin kielessään on totisesti parantamisen varaa – joskus ihan koomisuuteen asti. 

Seuraavan puolen tunnin ajan pälyilin ikkunasta ulos odottaen mustien autojen ja aurinkolasipäisten pukumiesten saapumista.

Sen sijaan sainkin viestin Mr. Mossadilta, jossa tiedusteltiin, mitä minulle kuuluu, ja mitä olen parhaillaan tekemässä. Sattumaako?  

(Foliohattuteoriat osa x.) 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Puhelinlinjojen rätistessä kesken puhelun, olen täysin vakuuttunut salakuuntelusta. Olen mielestäni, näin tavallisena keski-ikäisenä naisena, suunnatoman mielenkiintoinen ja ehdottomasti salakuuntelun arvoinen ;)

CougarWoman
CougarWoman

:D Mä voin askarella sulle(kin) foliohatun! 

Naislaif
Naislaif

Kiitos. Toivoisin siihen vain yhden antennin. Kaksi näyttäisi hyönteiseltä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Luen tätä koulussa tunnilla ja enkä voinut välttää ääneen nauramista!

Naislaif
Naislaif

:)

CougarWoman
CougarWoman

:'D

evepaa

Entäs jos olisikin kolme tai neljä antennia?

Naislaif
Naislaif

Pallogrilli.

evepaa

Yhdellä antennilla taas teletappi :D

Naislaif
Naislaif

:D

evepaa

Näätkö, ei se antennien määrä ratkaise! Rohkeesti vaan pyydät mieluisen määrän antenneja foliohattuus ja kannat niitä rohkeesti ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

No "muahhah'. Onhan se vaan niin hupaisa, se Palestiinan hassu tilanne. Ja ole huoleti. Ei ne sua mistään Espoosta tai Södertäljestä hakemaan tule.
Tää on panoblogina hieman antoisampi, poliittinen kommentointisi saa huolettomuudessaan vereni kiehumaan. Maailma on kotisohvalta vähän tylsistyneenä jännä paikka, ja muiden kokema kauhu ja sorto jotain viihdettä?

CougarWoman
CougarWoman

Tässä oli pointtina kylläkin lähinnä se, että mun mielestä hupaisaa oli, että pystytään heittämään läppää uskonnosta ja siihen liittyvistä ennakkoluuloista huolimatta. Nämä kun ovat aiheina perinteisesti hyvinkin tulenarkoja.  

Mutta jokainen tietysti tulkitsee kuten haluaa, omasta asenteesta riippuen. Kiitos omasi julkituonnista. <3

Puumafani kaikesta huolimatta (Ei varmistettu)

No joo-o! Kyllähän tämä blogi on valitettavasti tullut tiensä päähän. Hyvää satiiria ja fiktiota, muttei enää sitä alkuperäistä - uskottavaa proosaa, mitä tämä parhaimmillaan oli... Kun luen vuoden 2013 postauksia ja vertaan niitä tähän kaikkeen mitä neljässä vuodessa on muka tapahtunut, niin pakko myöntää jo itselleenkin, että perusassistentti, suomalainen peruspyöreä persjalkainen blondi, ei vaan yksinkertaisesti pysty kokemaan tätä kaikkea tässä ajassa. Jäämättä kertaakaan kiinni miehelleen, jos sellaista ylipäänsä onkaan. Myöskään kaikki tämä epäjohdonmukaisuus, poliittinen kommentointi, agenttimainen kultivoitunut elämäntyyli, koirat, kanat, omakotitalot, naapurit, rockelämä, jetset elämä, hotellielämä, villasukat, kulinarismi, naapurinpojat, vaativa business, messumatkat, vauvanhankinnat, kymmenet miehet, muslimit ja israelilaiset. Kenekään oikeaan elämään ei vaan voi mahtua näitä kaikkia juonenkäänteitä tässä aikaikkunassa, täysin mahdotonta.

Lukekaa hyvät ihmiset alusta ja miettikää itse! Kenelläkään ei ole 48 tuntia vuorokaudessa. Tämä on Kauniit ja Rohkeat TV-sarja yhdessä ihmisessä ja neljässä vuodessa!

Pidä tunkkis! :)

CougarWoman
CougarWoman

Hyvin ehtii, kun on 8 tuntia päivässä -duuni, eikä lapsia (eikä juuri harrastuksiakaan, paitsi jooga ja meditaatio). ;)

Mutta olet tietysti oikeutettu mielipiteeseesi, sai hymyn kasvoilleni - kiitos siitä! On aina yhtä ällistyttävää (ja vähän imartelevaakin) lukea, miten mun elämä voi jonkun mielestä olla niin saippuasarjamaista, että sitä ei uskota todeksi. <3 

 

P.S. Mikä perusassistentti?! Mä mikään johdon sihteeri ole... ;'D 

Vierailija (Ei varmistettu)

No oikeastaan ajattelen sen niinpäin, että koska suurin piirtein kaikki on mitä todennäköisimmin totta, miksei olis?!? niin ei kenenkään elämä voi olla vuodesta toiseen sellaista, että se viihdyttää aina just mua.
Nörttipojan kanssa oli söpömpää ja intensiivisempää, näin se nyt vain on. Ei sille mitään voi, eikä kenenkään bloggaajan tehtävä nyt todellakaan ole minun viihdyttämiseni.
Mut joo. Maailman veriset konfliktit ja pakolaiskriisi ei nyt vain ole millään asteikolla "jänniä" asioita.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, jännä katsantokanta :) En tiedä, viittaatko viihdyttämisellä itseesi, vai puhutko ns. passiivissa - tämä elämä nimittäin viihdyttää ennen kaikkea minua (tai on ainakin tähän asti viihdyttänyt). Omaan elämänsä "viihdytysarvoon" voi itse vaikuttaa!

Olen kanssasi samaa mieltä, että Nörttipojan kanssa oli söpömpää. Mutta silläkin jutulla oli elämänkaarensa, johon en valitettavasti voinut itse vaikuttaa. 

Maailmantilanteesta - tämä on asia, joka on mua itseäni enemmän ruvennut mietityttämään lähiaikoina, siksi se (valitettavasti?) heijastuu mun blogiinkin. Mulla on enenevissä määrin yhä pahempi olo tän tilanteen takia. 

Vierailija (Ei varmistettu)

No, lohdullista, että maailmantilanne vaivaa sua. Vaivaa nimittäin muakin. Paljon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja tavallaan tän blogin ongelma onkin tätä nykyä pikemminkin se, ettei niitä boudoirseikkailuhetkiä nyt ihan hirveän paljon enää olekaan. Ja silloin tulee kirjoitettua milloin mistäkin aiheesta, joka on sit välillä vähän auts.

CougarWoman
CougarWoman

Arvaapa kahdesti, miten paljon boudoirseikkailujen puuttuminen itseä närppii?! :D :D :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, ei nämä "hauskoista" tekstiviestitypoista kertovat postaukset taida oikein ketään muuta kuin blogin kirjoittajaa viihdyttää/naurattaa (eikä tietysti ole tarkoituskaan).

Plaaahhhh (Ei varmistettu)

Tähän Puumaan ei uppoa kehut eikä vittuilut, on kuin teflonilla paistais :) No kaikki meistä saa kiksinsä eri tavalla. Toiset fantasio ja toiset kirjoittaa fantasiansa blogiin! Hyvää proosaa, siirry romaanitaiteen puolelle tai etsi romani-rakastaja, saadaan taas uusi tuttavuus listoille? :)

CougarWoman
CougarWoman

Ei jää pohjaan kiinni, ei. ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.